Skip to main content
Trustpilot

Residenz Lothringen (Hotelklasse: 3 stjerner)

Centralt beliggende hotel med smuk udsigt over bjergene

Residenz Lothringen er den gule bygning på billedet. Central beliggenhed med fantastisk view til byen og de omkringliggende bjerge og ganske få min til Gastein berømte vandfald.

Skilift og wellness inden for kort rækkevidde

I bygningen ligger der restaurant MEX bar & Taqueria. Her serveres lækker mad og gode drinks i flotte og moderne omgivelser. I nabobygningen ligger intime Betty´s Bistro som serverer tapas i særklasse. Hovedliften Stubnerkogel og kurbadet Felsentherme ligger kun 500 m fra lejlighederne. Der er en relativ stejl bakke som er god opvarmning. Skibussen ligger kun 300 m væk lige ved siden af turist kontoret.

Moderne lejligheder med bjergudsigt

Opholdet kan nydes i centrale omgivelser i ny renoverede lejligheder med udsigt over bjergene langs Gastein-dalen. Samtlige lejligheder har elegante moderne møbler, veludstyret køkken, stue og en del af lejlighederne har balkon. Der er plads fra 2 til 8 personer i lejlighederne. Der er elevator i bygningen.

Øverst er der en skøn solterrasse med panorama udsigt. Desuden er der adgang til nabobygningen hvor bagageopbevaring tilbydes.

Gratis parkering og wifi

Der er 1 gratis parkeringsplads pr. lejlighed (der er mulighed for ekstra parkeringsplads ved forespørgsel). Der er mulighed for at parkere i det nærliggende P-hus. Internettet er gratis!

Der er en startpakke i lejligheden med toiletpapir & opvasketabs. Resten af fornødenhederne skal medbringes eller købes hos EuroSpar, som kun ligger 800 meter fra Residenz Lothringen.

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus300 meter
Supermarked450 meter
Centrum800 meter
Lift500 meter
Pist500 meter
Faciliteter
Dusch og toiletJa
ElevatorJa
ElkedelJa
FjernsynJa
KøleskabJa
ParkeringJa
Ski- og støvleopbevaringJa
Wifi i lejlighedenJa

Værelsetyper

Kort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening