Skip to main content
Trustpilot

Skiguide i Alperne

ER DU VORES NÆSTE SLOPESTAR GUIDE?

 

BLIV GUIDE HOS SLOPESTAR

 

Som skiguide hos Slopestar bliver du en del af et nyere skirejsebureau med mange års erfaring i branchen. Er du proaktiv, serviceminded og en ægte problemløser, så er det måske dig vi leder efter til Skandinaviens bedste skirejseselskab – søg jobbet og vær med til at flytte guideservice til helt nye højder.

HVEM ER SLOPESTAR?

 

Slopestar er skabt af skiløbere til skiløbere. Vores mål er at give vores gæster en fantastisk service og hjælpe dem til at få præcis den ferie de drømmer om fra start til slut. Derfor stiller vi høje krav til vores guiders engagement og evne til at imødekomme vores gæster ønsker/behov – og allerhelst inden de selv opdager, at de har dem ;-)

HVAD TILBYDER VI DIG?

 

Vi tilbyder dig til gengæld et aktivt job, hvor du får verdens bedste og smukkeste kontor – nemlig Alperne. Vi kan garantere masser af gode oplevelser, glæde og spændende nye bekendtskaber og en udfordrende hverdag, hvor du bliver en del af alt fra koordinering af transferdage til afviklingen af arrangementer og pistevisninger. Uanset om du sidder på kontoret eller er guide i Alperne, er du en del af Slopestar-familien, hvor alle hjælper hinanden med ét fælles mål, nemlig at give gæsterne den bedst mulige oplevelse. Vi går utrolig meget op i at vores guider er ordentligt klædt på til livet som guide, både før og under sæsonen. For at guiderne har de bedste forudsætninger for at yde den bedste service kommer man igennem to guidekursuser i hhv. Danmark og i Alperne.

 

 

HVAD INDEBÆRER JOBBET SOM SKIGUIDE?

 

Som guide hos Slopestar får du ansvaret for din destination. Vi har tillid til, at du tager dig af den, som var det dit hjertebarn, ligesom det er vores. Vi står altid klar med hjælp og rådgivning baseret på mange års erfaring, dog er ansvaret for destinationen dit. Arbejdsopgaver på destinationen er blandt andet: Fly- og bustransfer, at opsøge gæsterne og sikre, at de har en god ferie, at arrangere sjove aktiviteter, der skaber unikke oplevelser som fx isklatring, randonee eller off-piste og meget andet. Du bliver klædt på til opgaven, men skal trives med at arbejde selvstændigt og i højt tempo. Med det store ansvar medfølger der også en stor mængde frihed til at arrangere og planlægge arrangementer, du selv brænder for og tror på.

HVAD LEDER VI EFTER HOS DIG?

 

Vi har mange års erfaring med at arrangere skirejser, vi er dog stadig nye, og er dermed alle fyldt med kampgejst og motivation til at gøre Slopestar til noget helt fantastisk. Dette giver en unik mulighed for at være med til at udvikle vores servicekoncept i første række – hos gæsterne. Det er dit ansvar at bringe gæsternes overordnet tilfredshed helt i mål og sikre, at de får en fantastisk oplevelse, når de rejser med Slopestar. For at kunne levere tip-top personlig service behøver vi stærke og ansvarsfulde personer, som er proaktive og passionerede omkring vintersport og kundeservice - og som altid er klar på en udfordring. Udover det lægger vi vægt på, at du er:

  • Serviceminded og imødekommende
  • Positiv og energisk
  • Kreativ og tilpasningsparat
  • Disciplineret og struktureret
  • Det er en fordel, hvis du taler enten tysk, fransk eller italiensk

 

ANSØG NU!

 

Lyder jobbet som skiguide hos Slopestar som noget for dig? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning via dette link: slopestar. Vi glæder os til at tage imod din ansøgning!

Fritekstsøgning

Destinationschef Alperne

Destinationschef i Alperne

ER DU VORES NÆSTE DESTINATIONSCHEF? - BLIV DESTINATIONSCHEF HOS SLOPESTAR - Jobbet som destinationschef byder på både personlige udfordringer samt muligheden for at få en masse erfaringer med problemløsning og ledelse. Det er jobbet til dig, der vil gøre en ekstra indsats o...

Højsæsongsguide i Alperne

Højsæsongsguide i Alperne

VIL DU VÆRE HØJSÆSONSGUIDE? - HVAD ER EN HØJSÆSONSGUIDE? - Som højsæsonsguide får du muligheden for at tilbringe alt fra 1-8 uger på en af vores destinationer, primært i de travleste perioder (uge 3-10). Du vil blive en integreret del af det eksisterende team på destinati...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening