Skip to main content
Trustpilot

SKIREJSER SIDST PÅ SÆSONEN

SKIREJSER SIDST PÅ SÆSONEN

Mennesketomme pister, korte liftkøer og masser af soltimer er bare nogle af grundene til, at en skirejse sidst på sæsonen er den perfekte måde at byde foråret velkommen på.

For der findes intet bedre end at tage sig op med den første lift og nyde godt af det perfekte skiløb på de tomme pister, for så at tage en lang frokost på en solterrasse med skijakken knappet op. Skal dagen rundes ordentligt af, er en eftermiddagstur på en solbeskinnet afterski et godt bud.

Det lyder ikke helt dumt, vel? Derfor bør du tage på en skirejse sidst på sæsonen.

Snesikkert skiløb i Alperne i marts og april

Det er ikke kun i de kolde vintermåneder, at du finder god sne i Alperne, og i marts i uge 11, 12 og 13 er snesikkerheden ganske god på de fleste destinationer. Vil du rejse senere på sæsonen, anbefaler vi, at du finder en destination med en høj beliggenhed.

For høj beliggenhed betyder koldere temperaturer, hvilket betyder, at sneen bliver liggende i længere tid. Vil du til Italien, så har Livigno også snesikkert skiløb i op til 2.000 meters højde.

Destinationer med en gletsjer har også garanti for godt skiløb sidst på sæsonen, og det kan derfor også være en god idé at kigge efter dette. I Zell am See har du adgang til skiløb på den store gletsjer Kitzsteinhorn og i Passo Tonale kan du nyde forårsskiløbet på gletsjeren Presena.

Start dagen tidligt og nyd de perfekte forhold

Et godt tip til dig, der skal på en skirejse sidst på sæsonen, er at starte dagen tidligt og komme op med den første lift om morgenen. Her er pisterne nypræparerede og mindre befærdede, og du kan derfor få nogle timers skiløb med perfekte forhold, inden eftermiddagssolen gør sneen mere tung.

Fordele ved at rejse til Alperne sidst på sæsonen

Der er mange gode grunde til at tage på en skiferie til Alperne sidst på sæsonen. For det første, så er en skirejse sidst på sæsonen ofte billigere end i de populære uger i højsæsonen. De færre turister betyder også mere plads på pisterne og kortere tid i liftkø, og du kan derfor maksimere skiløbet fuldt ud. 

Med foråret kommer solen og lyset, og dagene bliver længere og soltimerne flere. Efter de kolde vintermåneder er der derfor gode muligheder for at få noget farve på kinderne og D-vitamin i kroppen. Mange steder åbner deres solterrasser i foråret, og det kan derfor anbefales at tage sig en velfortjent drink i solen efter en lang dags skiløb.

Skyd foråret i gang med en skirejse sidst på sæsonen

En skirejse til Alperne sidst på sæsonen er perfekt for dig, som vil have det sidste ud af skisæsonen og samtidig kunne nyde godt af forårets lyse dage og mange soltimer. Du får ofte pisterne for dig selv og tiden i liftkø er minimal. Tilmed er der ofte gode chancer for at finde et godt tilbud på en skirejse sidst på sæsonen, og du får derfor maksimalt med skiløb for pengene!

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening