Skip to main content
Trustpilot

Frankrig

Nyd imponerende skiløb i de franske alper


Frankrig byder på enestående skiløb med lange pister i store højder og et imponerende udvalg af pister. Der er 228 forskellige skiområder i de franske alper. Vi har håndplukket vores absolutte favoritter, hvor du kan få den ultimative skioplevelse.

Skiferie med fransk charme og pålideligt snedække

Tidligere har nogle betragtet franske skisportssteder som kedelige og charmeforladte, men tiderne har ændret sig.

I dag er de fleste destinationer velholdte, og hotellerne, der engang var grå betonkomplekser, er nu blevet renoveret og beklædt med smukke sten- og træfacader. Nogle af landsbyerne ligger højt over trægrænsen, hvilket før i tiden kunne gøre dem lidt øde, men efterhånden som udviklingen er skredet frem, er de blevet mere maleriske. 

Fordelene ved landsbyer i stor højde er mange. Disse landsbyer har et højt snedække og tilbyder en fantastisk skioplevelse. Det er derfor ikke tilfældigt, at Val Thorens er blevet kåret til verdens bedste skisportssted af World Ski Awards flere år i træk. 

Oplev vores skisportssteder i Frankrig

Val Thorens har alt, hvad en skientusiast kan ønske sig. Med pisterne næsten lige uden for døren er skioplevelsen uovertruffen. Med en imponerende højde på 2.300 meter er dette skisportssted det højest beliggende skisportssted i både Frankrig og Europa.

Maksimer dit skiløb

Uanset om du er barn eller voksen, ung eller gammel, nybegynder, øvet eller avanceret skiløber, så er der noget for alle her. De effektive lifter er noget, franskmændene er stolte af, og de holder køtiden kort. Desuden er transportpister sjældne. Her er fokus på pister, der gør områderne effektive og skiløbet sjovt, varieret og spændende. Det betyder også, at man kan få meget skiløb ud af hver dag. Desuden er flere af de franske landsbyer planlagt omkring skisystemerne, så du kan bo komfortabelt tæt på pisterne.

Kombiner eventyr på pisterne med enestående kulinariske oplevelser

Efter en intens dag på pisterne kan du nyde en kulinarisk rejse med et imponerende udvalg af restauranter, der serverer gourmetmad og de fineste vine. Det er en perfekt skiferie, hvor du kan kombinere eventyr i bjergene med kulinariske oplevelser på højt niveau.

Tag på skiferie til Frankrig

Det er nemt at planlægge en skiferie til Frankrig, og du har flere muligheder, når det gælder transport. Du kan vælge at rejse med fly, bus eller køre selv. Hvis du vælger at flyve til din skiferie, kan du også bestille en transfer fra lufthavnen for at gøre din rejse endnu mere behagelig.

Fritekstsøgning

Val Thorens

Val Thorens

SKIFERIE I VAL THORENS - OPLEV DET PRISBELØNNEDE SKILØB I VAL THORENS OG DE 3 DALE Om Val Thorens - Ikke færre end 5 år i træk har Val Thorens, som en del af det enorme skiområde Les 3 Vallées, kunnet lade sig kåre som verdens bedste skisportssted – og det er bestemt ikke uden grund. Med sin beliggenhed i 2300 meters højde er Val Thorens et sandt paradis for alle ski- og snowboardentusiaster, der ikke ønsker at gå ned på hverken solbeskinnede pistekilometer, afterski elle...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening