Skip to main content
Trustpilot

Katschberg

Skiferie i Katschberg

OPLEV SKILØB FOR ALLE I SNESIKKER MALERISK ALPELANDSBY

Om Katschberg

Velkommen til det skønne Katschberg! Katschberg ligger i en højde af 1.170 til 2.220 meter og garanterer snesikkerhed for skientusiaster hele sæsonen. Efter en spændingsfyldt dag på pisterne venter hyggelige bjerghytter, der serverer regionale delikatesser og kulinariske lækkerier.

Skiløb for alle i topmoderne lifte

Uanset om du foretrækker blide eller spændende nedkørsler, har Katschberg det hele. Udforsk 12 kilometer blå pister for en afslappet ski- eller snowboardoplevelse, udfordre dig selv på 12 kilometer sorte pister for spændende nedkørsler, eller omfavn spændingen på hele 56 kilometer røde pister og opnå den perfekte blanding af eventyr og nydelse.

Resortet er udstyret med 16 topmoderne lifte, der sikrer problemfri adgang til de sneklædte bakker.

Både børn og begyndere er hjerteligt velkomne i Katschi's Children's World med fremragende skiskoler, der tager sig af alle niveauer, især de små.

Romantiske bjergvandringer og natski på Königswiese

De, der søger ro og romantik, kan fordybe sig i den fredfyldte atmosfære på vintervandringer langs Katschberger Adventweg. Og hvis du vil have en unik oplevelse, må du ikke gå glip af muligheden for at stå på natski på Königswiese, hvor magien i Katschberg fortsætter under stjernehimlen.

Fritekstsøgning

Indkvarteringer

Haus Tauernblick
Moderne lejligheder lige ved lift og pist - Velkommen til Haus Tauernblick Katschberg, din ideelle base for en uforglemmelig østrigsk skiferie. Beliggende ved siden af ​​lifterne, tilbyde...
Centrum50 meter
Lift50 meter
Pist50 meter
Skileje50 meter

Skiløb

Skiløb og snesjov i Øvre Kärnten

Om vinteren byder skiområdet Katschberg, på grænsen mellem Salzburg og Kärnten, på perfekte pister, de mest moderne liftsystemer og masser af sne. De 16 moderne lifte og brede pister med forskellige sværhedsgrader gør det muligt for alle skiløbere at få fantastiske nedkørsler, uanset om de er begyndere, øvede eller professionelle. Men du kan ikke kun nyde ren vintersjov på pisterne - du kan opleve en bred vifte af offpiste-aktiviteter for alle i Katschberg Lieser-Maltatal-regionen.

Byen

Kulinariske lækkerier på en vinterferie i Katschberg Lieser-Maltatal

Især om vinteren fortryller regionen Katschberg Lieser-Maltatal med sine kulinariske lækkerier under en aktiv ferie. Uden for pisterne kan du nyde smukke, glitrende snelandskaber om dagen og en romantisk atmosfære om aftenen. Selv om vinteren er fokus i Katschberg Lieser-Maltatal-regionen på skikke og traditioner, herunder gastronomiske fornøjelser.

Nyd den fantastiske udsigt over de sneklædte landskaber med en varm chokolade og en lækker "Kaiserschmarren" i en af landsbyens rustikke hytter eller i en af de mange fremragende restauranter.

Unikke oplevelser

AKTIVITETER I BYEN 

Børn og barnlige sjæle kan prøve en 1500 meter lang kælketur fra Gamskogelhütten som ligger midt i skiterrænet, enten i dagtimerne eller om aftenen. For de aktive gæster, byder området bl.a. på skøjtebane, curling og snesko-vandring og for de mere magelige, kan man bl.a. nyde en romantisk tur i hestevogn på Taschaneck-bjerget. To gange om ugen er der aftenskiløb på Königwiese med oplyste pister. 

Skileje og skiskole

SKILEJE

Priser forventes klar i november 2023. Du kan bestille skiferien nu og senere (indtil 5 dage før afrejse) tilføje skileje via slopestar.dk/mine-bookinger.

SKISKOLE 

Priser forventes klar i november 2023. Du kan bestille skiferien nu og senere (indtil 5 dage før afrejse) tilføje skiskole via slopestar.dk/mine-bookinger.

Liftkort

Liftkortet i Katschberg giver adgang til hele Katschberg-Aineck-området med 80 km pister. 

Kort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening