Skip to main content
Trustpilot

NYTÅR PÅ SKI I ALPERNE

NYTÅR I ALPERNE

At fejre nytår i Alperne er en helt speciel oplevelse, som du ikke vil gå glip af! Skyd det nye år ind i et snedækket vinterlandskab, og nyd årets første dag med skiløb i selskab med venner og familie. 

En nytårsferie til Alperne er en helt unik oplevelse, som vil adskille sig fra den almindelige nytårsfejring i de vante rammer.

BILLIGE SKIREJSER OVER NYTÅR

Slopestar er eksperter på skirejser til Alperne, og du kan vælge mellem flere destinationer i Italien og Østrig. For at gøre det så let som muligt for dig, tilbyder vi billige pakkerejser over nytår. Det betyder, at du kan læne dig tilbage og fokusere på at nyde skiferien til fulde, mens vi står for at ordne alle de praktiske detaljer. 

INDKVARTERING PÅ NYTÅRSFERIEN

Vi har et stort udvalg af indkvarteringer over nytår, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette indkvartering til dine ønsker og behov.

Vælger du at fejre nytår i en af vores mange lejligheder, har du mulighed for selv at lave mad eller teste de forskellige restauranter på destinationen. Alperne byder på et stort udvalg af lokal mad og drikke, og det er altid en god oplevelse at gå på jagt i byen efter sin nye yndlingsrestaurant. 

Vil du hellere bruge ferien på afkobling, uden at skulle tænke på indkøb og madlavning, så er et ophold på hotel helt sikkert det rette valg. De fleste af vores hoteller er med helpension, og du kan derfor hver dag se frem til at få serveret en lækker morgen- og aftensmad - helt uden at skulle lette en finger.

NYT ÅR - NYE MULIGHEDER

Skyd det nye år ind i et skiområde, som du aldrig har besøgt før. Er det året, hvor carvingsvingene skal finpudses - eller er det måske året, hvor du prøver at stå på ski for første gang? Uanset om du er ekspert eller begynder, ung eller gammel, så er en skiferie over nytår en fantastisk oplevelse. 

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening