Skip to main content
Trustpilot

Fieberbrunn

SKIREJSE TIL FIEBERBRUNN

HÆNGER SAMMEN MED SKICIRKUS SAALBACH HINTERGLEMM 

OM FIEBERBRUNN

Den lille by Fieberbrunn i Tyrol er et af de første skisportssteder, man møder efter køreturen til Alperne. Skiområdet hænger sammen med det 270 pistekilometer store skiområde, der spænder over nabodalen Saalbach-Hinterglemm og hele vejen til Zell am See. 

Pisterne omkring Fieberbrunn er meget børnevenlige og perfekt til en familieferie på ski, og man skal kun tage et par lifter højere op i terrænet for at finde lange, røde nedfarter samt gode offpistemuligheder. Skiområdet har meget at byde på for skiløbere på alle niveauer. 

Oplev det store Skicirkus 

Området omkring Fieberbrunn er koblet sammen med nabodalen Saalbach-Hinterglemm, som giver videre adgang til Zell am See. Hvis du er i bil, er der mulighed for en dagsudflugt med gletscher-skiløb i Kaprun, som liftkortet også gælder til. De 270 kilometer pister byder på fantastisk skiløb for alle niveauer, og et moderne liftsystem gør det nemt og hurtigt at komme rundt i området med minimal ventetid. 

Uanset om du er i humør til de mere begyndervenlige pister omkring Fieberbrunn, mere udfordrende pister, funparks eller offpiste, har Skicirkus-skiområdet alt hvad du kan ønske dig på skiferien! 

Byen Fieberbrunn

Fieberbrunn er en hyggelig lille by, som passer godt til familier og andre som ønsker rolige omgivelser. Fieberbrunn har et mindre udvalg af indkøbsmuligheder og restauranter. Byen kan desuden byde offentlig svømmehal og wellnesscenter med opvarmede udendørsbade samt en sjov oplevelse på Rodel-banen, som er en forlystelse med kælk på skinner.

Hvis man ønsker vild afterski, skal man hellere bo i Saalbach, og hvis det er vigtigt med butiksliv, har Zell am See mere at byde på. 
 

Skiløbet

Børnebakker🗸
Fun Park🗸
Offpiste🗸
Stort skiområde🗸

Byen

Afterski**
Charme****
Shopping**
Velegnet til familier*****

Fakta om Fieberbrunn

Byens højde790 m.o.h.
Højeste skiløb2.020 m.o.h.
km. blå piste140
km. langrend15
km. piste i alt270
km. rød piste110
km. sort piste20
Længste piste8 km.

Bedst egnet for

Velegnet for begyndere*****
Velegnet for børn*****
Velegnet for eksperter*****
Velegnet for offpiste*****
Velegnet for snowboardere***
Velegnet for øvede*****
Fritekstsøgning

Indkvarteringer

Hotel Resort Alpenblick Fieberbrunn
Hotel Resort Alpenblick Fieberbrunn - Hotel Resort Alpenblick Fieberbrunn ligger i Fieberbrunn og er lige ved siden af den primære ski-lift. Hotellet har derfor den fordel at man kan ski-in ski-out...
Lift50 meter
Pist50 meter
Skileje0 meter
Lejlighed Resort Alpenblick Fieberbrunn
Lejlighed Resort Alpenblick Fieberbrunn - Lejlighed Resort Alpenblick Fieberbrunn ligger i Fieberbrunn og er lige ved siden af den primære ski-lift. Lejlighederne har derfor den fordel at man kan ski...
Lift50 m
Pist50 m
Skileje0 m

Indkvarteringer

Unikke oplevelser

AKTIVITETER FOR BØRNEFAMILIER 

Når de små ben er trætte efter skiløbet, kan I tage en sjov tur på Rodel-banen, som er en forlystelse med kælk på skinner, hvor man selv styrer farten. Mindre børn skal køre sammen med en voksen, som kan styre bremsen. Der er også en almindelig kælkebane og en skøjtebane i byen, så der er rigeligt at tage sig til. Vi kan  anbefale at besøge Erlebnisbad Aubad i Fieberbrunn, hvor der findes børnebassin, stort svømmebassin, en 65 meter lang vandrutsjebane og opvarmet udendørsbassin. 

WELLNESS

Der er stort svømmebassin i Erlebnisbad Aubad samt wellnessområde med bl.a. sauna, dampbad og infrarød sauna. Der kan også bestilles massage hvis musklerne trænger til forkælelse efter lange dage i det skønne skiområde.

LANGREND 

Der er 3 landrendsruter i Pillersee-dalen på hhv. 15, 10 og 2 km, som er blandt de bedste i Østrig. De lange ruter hedder Dandler og Weissach og den korte rute hedder Reither. Der kan købes dagsbilletter ved info-kontoret i Fieberbrunn samt i de fleste skisportsbutikker. Det er gratis for børn under 15 år at benytte ruterne.

Skileje og skiskole

 

SKILEJE

Priser for skileje er klar senest i november 2023

SKISKOLE 

Priser for skiskole er klar senest i november 2023.

Kort