Skip to main content
Trustpilot

Destinationschef i Alperne

ER DU VORES NÆSTE DESTINATIONSCHEF?

 

BLIV DESTINATIONSCHEF HOS SLOPESTAR

 

Jobbet som destinationschef byder på både personlige udfordringer samt muligheden for at få en masse erfaringer med problemløsning og ledelse. Det er jobbet til dig, der vil gøre en ekstra indsats og brænder for at yde god service på destinationen – samtidig med, at du sikrer teamwork mellem guiderne og ikke mindst til kontoret hjemme i Danmark. 

 

HVAD TILBYDER VI DIG?

 

Vi tilbyder ikke blot den mest fantastiske arbejdsplads i Alperne, men også en unik mulighed for at kombinere personlig udvikling med en uforglemmelig oplevelse og skabe livslange venskaber. Du vil opleve en arbejdsplads, der ikke blot er smuk, men også lærerig og dynamisk. Udover de typiske guideopgaver får du mulighed for at dygtiggøre dig i problemløsning og teammotivation gennem en række forskelligartede opgaver. Du vil deltage i administrative opgaver, hvilket giver dig mulighed for at lære at håndtere udfordringer og finde effektive løsninger. Samtidig vil du være med til at koordinere og lede aktiviteter på destinationen, hvilket styrker dine ledelsesfærdigheder og evnen til at arbejde i et team.

 

 

HVAD INDEBÆRER JOBBET SOM DESTINATIONSCHEF?

 

Som destinationschef hos Slopestar skal du forvente at blive tildelt ansvar; både for at styrke samarbejdet i teamet, men også for at skabe en unik rejse for vores gæster fra start til slut. Dette vil indebære alt fra administrative opgaver i tæt kontakt med kontoret i Danmark, men også det overordnede ansvar og overblik over diverse opgaver på destinationen. Kort sagt, så skal du have det store overblik og sørge for at alt spiller - også i uforudsete situationer. Udover de klassiske guideopgaver er det også afgørende, at destinationschefen har interesse i at skabe den bedst mulige dynamik i teamet og et super samarbejde indbyrdes. Et godt sammenhold er essentielt for guiderne og i sidste ende gæsternes rejse.

 

HVAD LEDER VI EFTER HOS DIG?

 

  • Du kan tage ansvar og holde overblik
  • Du kan samle et team
  • Du er struktureret og selvstændig
  • Du har en lyst til at løse administrative opgave
  • Det er en fordel, hvis du har leder- eller guideerfaring

 

ANSØG NU!

 

Lyder jobbet som destinationschef hos Slopestar som noget for dig? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning via dette link: slopestar.

Vi glæder os til at tage imod din ansøgning!

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening