Skip to main content
Trustpilot

Destinationschef i Alperne

ER DU VORES NÆSTE DESTINATIONSCHEF?

 

BLIV DESTINATIONSCHEF HOS SLOPESTAR

Jobbet som destinationschef byder på både personlige udfordringer samt muligheden for at få en masse erfaringer med problemløsning og ledelse. Det er jobbet til dig, der vil gøre en ekstra indsats og brænder for at yde god service på destinationen – samtidig med, at du sikrer teamwork mellem guiderne og ikke mindst til kontoret hjemme i DK.

 

HVAD TILBYDER VI DIG?

Vi tilbyder, udover den smukkeste arbejdsplads i alperne, de bedste forudsætninger for at kombinere personlig udvikling med en unik oplevelse sammen med venner for livet. Udover de sædvanlige guideopgaver får du også muligheden for at udvikle dine evner i problemløsning gennem bl.a. administrative opgaver og den overordnede koordinering af destinationen.

HVAD INDEBÆRER JOBBET SOM DESTINATIONSCHEF?

Som destinationschef hos Slopestar skal du forvente at blive tildelt ansvar; både for at styrke samarbejdet i teamet, men også for at skabe en unik rejse for vores gæster fra start til slut. Dette vil indebære alt fra administrative opgaver i tæt kontakt med kontoret i Danmark, men også det overordnede ansvar og overblik over diverse opgaver på destinationen. Kort sagt, så skal du have det store overblik og sørge for at alt spiller - også i uforudsete situationer.

 

HVAD LEDER VI EFTER HOS DIG?

  • Du kan tage ansvar, holde overblik
  • Du kan samle et team
  • Du er struktureret og selvstændig
  • Du har en lyst til at løse administrative opgave
  • Det er en fordel, hvis du har leder- eller guideerfaring

 

ANSØG NU!

Lyder jobbet som skiguide hos Slopestar som noget for dig? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning til [email protected]. Vi glæder os til at tage imod din ansøgning!

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening