Skip to main content

Italien

Slopestar guider dig til de bedste destinationer i Italien

VELPRÆPAREREDE OG BREDE PISTER, FANTASTISK MAD OG MASSERE AF SOLTIMER ER BARE NOGLE FÅ AF GRUNDENDE TIL AT DU BURDE REJSE TIL ITALIEN PÅ SKI.
 

Italienerne er et stolt folkefærd, som elsker at byde på mad og vin af højeste kvalitet. Samme passion for kvalitet findes på de italienske skidestinationer, hvor du altid er garanteret perfekt nypræparerede pister. 

Som prikken over i’et, er de italienske alper velsignet med utroligt mange solskinstimer. Der er derfor mange gode muligheder for at nyde den afslappende stemning med en kold Aperol Spritz i hånden og sol i ansigtet.

På din skiferie til Italien er du garanteret “la dolce vita”. Hvis du ønsker at få den perfekte kombination af det gode liv og fantastisk skiløb, så er en skiferie til Italien et perfekt valg til dig!

Oplev det søde liv på en skiferie til de italienske alper

Du bydes velkommen med åbne arme, hvis du vælger at rejse til Italien på skiferie. Italierne er utroligt stolte over deres land, og de deler gerne ud af alle de gode ting, Italien har at tilbyde.

Forvent at give dine smagsløg en oplevelse på din skiferie til Italien. Mad- og vinkulturen er nemlig dybt indgroet i italienernes gener. Giv hverdagens kostplan en pause, og giv dig selv lov til at nyde stenovnsbagt pizza og hjemmelavet pasta - og måske komplementere det hele med et godt glas lokalproduceret vin. I Italien spiser man bare lidt bedre!

Man kunne tro, at den gode mad og drikke koster en masse - men sådan er det ikke i Italien. Priserne er generelt lave, og du betaler sjældent mere end 1€ for en espresso. Alt dette betyder, at du bare for mere for pengene på en skiferie til Italien.

SKILØBET I ITALIEN

Det gode liv findes også på pisterne, og skiløbet i Italien er noget helt for sig selv. Skiløb skal være en god oplevelse, uanset om du er begynder eller ekspert, og de italienske forhold på pisterne er en garanti for dette. Italienerne er kendt som nogle af verdens bedste til at præparere pisterne, så du kan forvente gode og velholdte pister. 

Isede og puklede pister finder du næsten aldrig i Italien, og der er derfor gode forudsætninger for at se skarp ud, når du kører ned ad de fantastiske pister. Elsker du at træne de store carvingsving, er der også gode muligheder for dette i Italien, da du på alle destinationerne vil finde brede og lange pister - perfekte til en opvarmnings- eller træningstur.

Som nævnt, er de italienske alper også kendt for de mange solskinstimer, og det er derfor vigtigt at pakke godt med solcreme i kufferten inden afrejse.

OPLEV VORES DESTINATIONER I ITALIEN 

Italien har noget til enhver smag. Uanset hvad du er til, så findes der en skidestination, som passer til dig og dine behov. 

Ønsker du at få så meget skiløb ud af ferien som muligt, så er Canazei sikkert noget for dig. Tager du på skiferie til Canazei har du nemlig adgang til Superski Dolomiti og dets 1.200 kilometer pister.

Leder du efter en større by med et stort udvalg af restauranter, barer og caféer, så kan en skiferie til Livigno være en god destination for dig. Livigno er desuden en yderst snesikker destination, der byder på skiløb til folk på alle niveauer.

Rejser du med børn, så er en skiferie til Passo Tonale det helt rigtige valg. Området har et stort udvalg af begyndervenlige pister, og de fleste pister leder direkte ned i byen, hvilket gør det let at finde rundt. I Passo Tonale har du desuden mulighed for at stå på ski den store gletsjer Presena.

AT REJSE TIL ITALIEN PÅ SKIFERIE

Det er let og enkelt at tage sig til Italien på skiferie. Du kan vælge mellem at flyve, at køre i bus eller at køre selv. Vælger du at flyve til Italien på skiferie, kan du gøre rejsen endnu smidigere ved at booke bustransfer til og fra lufthavnen.

EN SKIFERIE TIL ITALIEN HANDLER OM AT NYDE LIVET

En skiferie til Italien handler helt enkelt om at nyde livet - både på og uden for pisten! Lad dig blive suget ind af den italienske gæstfrihed, og giv dig selv lov til at udforske italienernes store udvalg af god mad og drikke. Nyd skiløbet på brede og velpræparerede pister, og husk solcreme - solen kommer helt sikkert til at skinne. 

Ja, lad en skiferie til Italien fylde dig op af gode oplevelser.

Fritekstsøgning

Canazei

Canazei

Oplev det ultimative skiløb i Canazei. Med 1200 kilometer pister er Superski Dolomiti verdens største skiområde. Se alle vores rejser til Canazei her

Livigno

Livigno

SKIFERIE I LIVIGNO Skiløb for alle niveauer og en by med masser af aktiviteter - I en bugtende dal på grænsen til Schweiz ligger Livigno eventyrligt omgivet af to bjergtinder. Livigno er et af danskernes foretrukne rejsemål, når de skal på skiferie, hvilket man hurtigt for...

Passo Tonale

Passo Tonale

SKIFERIE I PASSO TONALE ET PRISVENLIGT ALTERNATIV TIL HELE FAMILIEN - Passo Tonale er en lille italiensk perle i bjergpasset mellem Lombardiet og Trentino. Destinationen er stadig relativt ukendt, men den byder på skiløb til folk i alle aldre, og dens gode priser gør det ti...

Cervinia

CERVINIA

SKIFERIE I CERVINIA - Cervinia er en italiensk klassiker, der med sit fantastiske skiløb og charmerende by er er blevet en tilbagevendende favorit blandt mange skientusiaster. Med Italiens højest beliggende skidestination med skiløb i op til 3.800 meters højde, er der garanti for godt v...

Champoluc

CHAMPOLUC

SKIFERIE I CHAMPOLUC - En skiferie til Champoluc passer perfekt til dig, der ønsker fuld fokus på skiløbet. Champoluc ligger i det italienske skiområde Monterosa, som byder på 180 kilometer fantastiske pister og offpiste i absolut verdensklasse! Erfarne skiløbere og folk med trang til pu...

Sauze d'oulx

Sauze d'Oulx

SKIFERIE TIL SAUZE D'OULX EN ITALIENSK PERLE MIDT I MÆLKEVEJEN - Man skulle næsten tro, at italienerne havde givet Sauze d’Oulx sit svære navn for at kunne holde det fantastiske skiområde for sig selv. Sauze d’Oulx er nemlig en italiensk perle med fantastisk skiløb, smukke...

Sestriere

Sestriere

SKIFERIE I SESTRIERE SKILØB I TOPKLASSE I VIA LATTEA - DEN ITALIENSKE MÆLKEVEJ - Sestriere er en del af det 400 kilometer store skiområde Via Lattea (italiensk for Mælkevejen), der også dækker nabobyen Sauze d'Oulx og det franske skiområde Montgenèvre. Der er derfor...