Skip to main content
Trustpilot

REJSER I VINTERFERIEN

PÅ SKI I VINTERFERIEN - SÆSONENS MEST POPULÆRE UGE

På en vinterferie i Alperne kan du og hele familien tilbringe mange fantastiske stunder sammen på høje alpetoppe. Skirejser i uge 7 og uge 8 byder nemlig på perfekte vejrforhold, hvilket giver de bedst forudsætninger for en vidunderlig vinterferie. 

På en vinterferie i Alperne kan I forvente at opleve skiløb på lange velpræparerede pister og at nyde den friske luft, som med garanti får den røde farve frem i kinderne. Derfor synes vi at vinterferien bør foregå i Alperne. 

Til dig som ønsker at rejse i vinterferien, anbefaler vi at booke din skiferie så tidligt som muligt, eftersom vinterferie-ugerne 7 og 8 er vintersæsonens mest populære uger. 

Grunde til at vælge Alperne når du skal på ski i vinterferien

Alperne tilbyder lange pister, sikre liftsystemer og varierede skiområder som har noget for alle aldre og niveauer. Uge 7 og 8 ligger til og med midt på sæsonen, hvilket betyder, at vejrforholdene er perfekte, da det hverken er for koldt eller for varmt. 

Sammenlignet med fjeldene får du i Alperne foræret et par ekstra lyse timer, eftersom solen går ned senere i Alperne. Du får altså mere skiløb for pengene på din skiferie i Alperne takket være effektive liftsystemer, store skiområder og længere skidage. 

På flere af vores destinationer i Alperne er der mulighed for skandinaviske skiinstruktører, så børnene kan føle sig trygge, når de lærer at stå på ski. Transporten til Alperne er desuden super enkel i vinterferien, da vi har direkte fly inkl. transfer til din destination. 

Der findes altså et utal af grunde til hvorfor, næste års vinterferie bør tilbringes i Alperne!

Vinterferie i Alperne

Vi har rejser til Alperne for alle som ønsker at tage på skiferie i uge 7 og 8. Her er vores bedste anbefalinger til dig som enten rejser med små børn, ældre børn eller i større grupper. 

Skirejser i vinterferien for familier med småbørn 

Har du små børn eller børn som aldrig tidligere har stået på ski og vil rejse til Alperne i vinterferien? Så anbefaler vi både Wagrain, Passo Tonale og Livigno som alle er børne- og familievenlige skiområder med mulighed for skandinaviske skiinstruktører. 


Skirejser i vinterferien for familier med ældre børn

Har du ældre børn eller børn som allerede kan stå på ski og vil tage på jeres første skiferie til Alperne. Så anbefaler vi Canazei og Bad Gastein som både tilbyder mange pistekilometer, varieret skiløb og en by, hvor der er masser af muligheder for at gå ud og spise noget god mad sammen. 

Skirejser i vinterferien til grupper og venner 

Skal du afsted med et større selskab eller med vennerne? Så anbefaler vi Canazei og Saalbach som både byder på varieret skiløb, som kan leve op til alles behov. Saalbach er desuden kendt for sin afterski og passer derfor også til gruppen som afslutte skidagen med en omgang støvledans. 

At rejse til Alperne i vinterferien

Vores skirejser kan bookes som pakkerejser, hvor alt er inkluderet. Det er altså en myte, at det skulle være besværligt at rejse til Alperne i vinterferien. I vores pakkerejser kan du vælge at tilkøbe hotel eller lejlighed, liftkort og transport. 

Sikr dig familiens vinterferie i Alperne 2024

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Alperne byder på store oplevelser for hele familien, og at grundene, til at opleve en vinterferie i Alperne, er mange. Men der er mange som gerne vil opleve en vinterferie i Alperne, og derfor er det vigtigt, at du så tidligt som muligt sikrer dig familiens skiferie til Alperne. 

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening