Skip to main content

SKIREJSER MED FLY

Skirejser med fly til Alperne

Vi tilbyder billige skirejser med fly til Alperne, så du kan komme ned til pisterne så let og hurtigt som muligt til en overkommelig pris!

Vi har direkte fly til alle vores skisportssteder omkring Alperne. Du kan derfor flyve direkte til flere lufthavne i Alperne fra Arlanda (Stockholm), Landvetter (Göteborg) og Kastrup (København) i hele skisæsonen.

Skirejser til Italien med fly

Vi har direkte fly til alle vores skisportssteder i Italien. Afhængigt af hvilket skisportssted du har valgt, flyver du enten til og fra Innsbruck, Torino, Milano, Bolzano eller Verona. Her kan du finde din skitur til Italien med fly.

Skirejser til Østrig med fly

Vi har direkte fly til alle vores skisportssteder i Østrig. Afhængigt af hvilket skisportssted du går til, flyver du enten til og fra Innsbruck og Salzburg. Her kan du finde din skitur til Østrig med fly.

GODT AT VIDE INDEN FLYVNINGEN

  • Dit rejsedokument og pas er dine rejsedokumenter til både afrejse og hjemrejse.
  • Skigods skal tilkøbes, hvis du vil medbringe dine egne ski. Dette er noget, du kan tilføje efter at have reserveret din rejse. Vi anbefaler, at du gør det så hurtigt som muligt da skigods hurtigt bliver udsolgt.
  • Bagagereglerne varierer for hvert flyselskab, så når du har bestilt din skitur ved du hvilket fly du skal på, og dermed kan du undersøge, hvilke bagageregler der gælder.

Vores skirejser med fly til Alperne inkluderer altid transfer

Overførsel er altid inkluderet til og fra skisportsstedet, når du bestiller en skitur med fly. Her modtager vores guider dig i lufthavnen og sørger for, at du ankommer til din bolig.

GODT AT VIDE OM TRANSFER

  • I nogle tilfælde kan der være ventetider i lufthavnen, da vi koordinerer transferbusserne med forskellige flyvninger.
  • Transfertiden tager mellem 1-3 timer afhængigt af skisportsstedet.
  • På vejen hjem afgår transferbussen i god tid for at være i lufthavnen 2 timer før flyvningen afgår.
  • Overførsler i højsæsonen er planlagt med en ekstra margin for at tage højde for meget trafik og køer.
  • Der er ingen toiletter på busserne, men der laves toiletstop under turen.
Fritekstsøgning