Skip to main content
Trustpilot

Forsikring

Rejseforsikring og afbestillingsforsikring er afgørende for enhver rejse af flere årsager. For det første beskytter rejseforsikring dig mod uforudsete begivenheder som sygdom, ulykker eller tab af ejendele under rejsen. Denne forsikring giver økonomisk sikkerhed og sikrer, at du kan få nødvendig medicinsk behandling, syge-hjemtransport og erstatning for mistede genstande uden at pådrage dig store udgifter.

Afbestillingsforsikring er lige så vigtig, da den dækker økonomiske tab, hvis du bliver nødt til at aflyse din rejse på grund af uventede begivenheder som sygdom, dødsfald i familien eller arbejdsrelaterede forpligtelser. Uden afbestillingsforsikring kan du risikere at miste penge på aflysningsgebyrer og ikke-refunderbare udgifter.

Samlet set giver rejse- og afbestillingsforsikring dig tryghed og ro i sindet under dine rejser ved at beskytte både din sundhed og din økonomi mod uforudsete omstændigheder. Det er en lille investering, der kan spare dig for betydelige omkostninger og bekymringer, hvilket gør din rejseoplevelse mere sikker og behagelig.

Fritekstsøgning
Afbestillingsforsikring

Afbestillingsforsikring

Når du rejser med Slopestar er det muligt at købe en afbestillingsforsikring. En afbestillingsforsikring giver tryghed, hvis uheldet skulle være ude, og du er forhindret i at tage på ferie Afbestillingsforsikringen kan kun tegnes i forbindelse med rejsens bestilling og kan ikke opsiges efterfølgende...

Rejseforsikring

Rejseforsikring

Slopestar oplyser om muligheden for, eller forpligtelsen til, at tegne en rejseforsikring. Uden rejseforsikring afholder den rejsende selv omkostninger under rejsen i tilfælde af ulykke, sygdom, hospitalsindlæggelse, hjemtransport m.v. Slopestar formidler forsikringer på vegne af: Gouda Rejseforsikr...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening