Skip to main content
Trustpilot

SKIFERIE OVER JULEN

BILLIGE SKIREJSER TIL ALPERNE HEN OVER JULEN

Tag til Alperne over julen og skift det grå vejr ud med snefyldte alpetinder og fantastisk skiløb. På en skitur i julen springer man julestressen over og kan i stedet fokusere på det, der virkelig er vigtigt – at socialisere. Hold jul i Alperne og giv dig selv og dine kære årets bedste julegave!

Find det bedste skiløb til jul i Alperne

Der er mange skisportssteder i Alperne og det kan derfor være svært at vide, hvilket skisportssted der byder på det bedste skiløb i julen og som har julestemning! Vi har derfor udvalgt nogle af vores julefavoritter i Italien, Østrig og Frankrig.

HOLD JUL I ITALIEN

At fejre jul i de italienske alper byder på mange skønne stunder for hele familien. Især Passo Tonale er en familiefavorit selv i julen. Passo Tonale er velegnet til dig, der gerne vil holde omkostningerne nede uden at gå på kompromis med julestemningen. Ønsker du at stå på ski i julegave, er Canazei den perfekte gave. Canazei er en del af verdens største skiområde og har en uendelig mængde af skiløb at opdage.

HOLD JUL I ØSTRIG

At fejre jul i Østrig er en hyggelig og ægte oplevelse. Især i Wagrain er julestemningen i top. Med eller uden julestemning er Wagrain en charmerende alpelandsby. Men i julen kan man slentre på hyggelige markeder.

 

Hvorfor betale for meget for at fejre jul i Alperne?

Der er noget magisk ved at fejre jul i Alperne, og det vil vi gerne dele. Derfor tilbyder vi billige skirejser til Alperne i julen. Derudover ordner vi alt det praktiske, så du virkelig kommer væk fra julestressen.Har du brug for hjælp til booking, kan du ringe til os på 78 72 31 31, eller kontakte os, så vender vi tilbage med et personligt tilbud.

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening