Skip to main content
Trustpilot

SKIREJSER TIDLIGT PÅ SÆSONEN

SKIREJSER TIDLIGT PÅ SÆSONEN

Mennesketomme pister, ingen kø ved lifterne og perfekt sne … Det er alt hvad en skiløber drømmer om, og vælger du at tage afsted først på sæsonen til Alperne, så kan dette blive til virkelighed.

De første vintermåneder i Alperne er ofte de koldeste, og du skal derfor ikke bekymre dig om snedybden på pisterne. Det eneste, du skal fokusere på, er at nyde godt af alt det fantastiske skiløb, du kommer til at opleve!

SKISÆSONEN I ALPERNE STARTER ALLEREDE I NOVEMBER

Hvis du vil tage på en tidlig skirejse til Alperne, så bør du kigge efter skidestinationer, hvor snesikkerheden er god og skiløbet ligger højt.

Rejs til et snesikkert valg i Italien, på en skirejse til Livigno. Livigno er en af Europas højst beliggende skidestinationer, og ofte starter de vintersæsonen allerede i november.

FORDELE VED AT REJSE TIL ALPERNE TIDLIGT PÅ SÆSONEN

Der findes mange fordele ved at rejse til Alperne tidligt på sæsonen. Fra starten af sæsonen og frem til uge 6 er der lavsæson på de fleste destinationer, hvilket betyder mindre trængsel på pisterne samt kortere liftkøer.

Derudover er priserne generelt også lavere i lavsæsonen, og du har derfor gode muligheder for at finde en billig skirejse til Alperne, hvis du kan rejse uden for de travle uger i højsæsonen. Der er derfor mere skiløb for pengene, hvis du bestiller en skirejse i starten af sæsonen.

I JANUAR ER DET SNESIKKERT I ALPERNE

I januar måned er vinteren allerede i fuld gang i Alperne, og sneen i januar er som oftest perfekt på de fleste destinationer. De kolde dage i starten af sæsonen betyder, at du ikke skal bekymre dig om snedybder og manglende sne på pisterne. Det kolde vejr i januar giver de bedste betingelser for god sne på pisterne. Og findes der noget bedre end frisk og sprød sne under skiene? Det mener vi i hvert fald ikke!

Elsker du at køre i nyfalden sne på og udenfor pisterne, så er januar også en god måned at rejse i, da der er gode muligheder for store snefald og masser af puddersne.

LAVSÆSONEN I ALPERNE BYDER PÅ DET BEDSTE SKILØB

Det er snesikkert, der er mindre trængsel på pisterne, liftkøerne er korte og sneen på pisterne er perfekt. Ja, der findes mange gode grunde til at tage på en skirejse til Alperne tidligt på sæsonen.

Så hvis du er en skiløber, der ønsker de bedste forhold for godt skiløb uden at skulle betale for meget for det, så bør du tage på en skirejse tidligt på sæsonen!

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening