Skip to main content
Trustpilot

SKIREJSER FOR PAR

SKIREJSER FOR PAR I ALPERNE 

Delt glæde er dobbelt glæde. Derfor er skirejser for par noget helt specielt! En skirejse til Alperne er perfekt for jer, som gerne vil komme hinanden nærmere ved at prøve noget nyt eller ved at gøre det I elsker - skiløb!

En skirejse til Alperne puster frisk energi ind i ethvert forhold, og det giver garanti for gode oplevelser, som I kan tænke tilbage på, når I kommer hjem til hverdagen igen.

Skræddersy din parrejse til Alperne

En skirejse til Alperne har masser at tilbyde for par, der elsker skiløb! Uanset jeres skiniveau, ønsker og budget, så findes der en destination, der passer lige til jer.

Vi har skønne destinationer i både Italien og Østrig, og I kan selv vælge, hvordan I vil sammensætte ferien efter jeres behov.

Find den perfekte skirejse til Alperne

Alperne har meget at byde på, og der findes mange destinationer at vælge imellem. Vil I være sikre på at finde den helt perfekte skirejse, så er der visse ting, som I bør undersøge først.

Vælg en destination, som lever op til jeres ønsker

For det første, så er det vigtigt at finde en destination, som byder på lige præcis det, I er ude efter. Her er nogle af vores anbefalinger til en skirejse for par i Alperne.

Vil I til Østrig, og ønsker I at kunne komme rundt i et godt sammenhængende område med verdens bedste afterski, så anbefaler vi en skirejse til Saalbach.

Er det den italienske charme, der trækker, så kan en skirejse til Livigno være et godt bud til jer. Her får I et godt skiområde med en af Alpernes største skibyer.

Vælg den rigtige indkvartering

Uanset hvilken destination, I ønsker at rejse til, så er det vigtigt at vælge den rigtige indkvartering, som passer til jeres ønsker og behov.

Ønsker I en skiferie uden at skulle tænke på indkøb og rengøring, så er et hotel med halvpension et godt valg. Mange hoteller har også gode muligheder for afslapning med spa- og wellness-områder, og vil I have det maksimale ud af rejsen, kan en parmassage efter en lang dag på ski være helt fantastisk.

Er I udkig efter en skirejse med fuld fokus på skiløbet, med mulighed for selv at lave mad og ofte til en billigere pris, så bør I booke en lejlighed. Her er der ingen tider at skulle planlægge efter, og kan bruge aftenerne i lejligheden eller rundt på oplevelse i byen.

Endeligt findes der også morgenmadspensioner, som er en god mellemting mellem lejlighed og hotel. Her får I serveret morgenmaden på hotellet, og kan derefter suse ud på pisterne til skiløb fra lifterne åbner. Aftenerne kan I planlægge som I ønsker det, hvad end I er til lange ture på afterski eller en god og romantisk middag i byen.

Lad os hjælpe jer med at planlægge den perfekte parrejse til Alperne

I stedet for selv at skulle lede efter transport, indkvartering og hotel, så lad hellere os hjælpe jer med at planlægge den perfekte parrejse til Alperne. Vi er eksperter på skirejser til Alperne, og vi står klar til at hjælpe jer med at sætte den perfekte rejse sammen.

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening