Skip to main content
Trustpilot

GRUPPEREJSER TIL ALPERNE

GRUPPEREJSER TIL ALPERNE 

 

SKIREJSER TIL STØRRE GRUPPER

Det kan være tidskrævende at arrangere den perfekte skirejse for en større gruppe. Hos Slopestar vil vi gøre det så let og enkelt som muligt, og derfor tilbyder vi billige grupperejser for grupper i alle størrelser. Her hjælper vi dig med alt fra planlægning til afvikling, så du kan være sikker på at få den perfekte skioplevelse med hele gruppen.

SKRÆDDERSY DIN GRUPPEREJSE TIL ALPERNE

Der er mange ting at tænke på, når du arrangerer en grupperejse til Alperne. Vi hjælper dig med at skræddersy den perfekte tur, så den passer til alle i gruppen - uanset alder og skiniveau. Vi har mange destinationer at vælge imellem, og uanset om turen skal gå til Italien og Østrig, så findes der noget til jeres ønsker og behov.

STORT UDVALG AF INDKVARTERINGER I ALPERNE

Vi har et stort udvalg af indkvarteringer på vores destinationer i Alperne, så vi kan altid hjælpe med at finde en indkvartering, der passer til dig og din gruppes behov. Ønsker I at bo under samme tag, og med mulighed for at lave maden sammen, så anbefaler vi, at I booker en af vores store lejligheder. Vil I hellere skrue helt op for afslapningen, uden at skulle tænke på indkøb og oprydning, så er et ophold på hotel det rette valg. Vi har både morgenmadspensioner og hoteller med fuld pension, og der findes derfor noget til enhver smag og pris.

EN GRUPPEREJSE MED DET LILLE EKSTRA

Hos Slopestar får I også mulighed for at booke sjove og underholdende aktiviteter i og uden for terrænet. Vores aktiviteter afhænger af den enkelte destination, men fælles for dem alle er, at de er med til at gøre jeres grupperejse på ski til noget helt særligt. 

NYD ALPERNES MAGISKE STEMNING SAMMEN MED HELE GRUPPEN

Uanset om du skal planlægge tur for den store vennegruppe, kollegaerne eller noget helt tredje, så er en grupperejse på ski i Alperne det helt perfekte valg. Her er der garanti for uforglemmelige oplevelser, og hvad end I er til roligt skiløb eller adrenalinsus, hyggelige aftener eller festlige nætter, så har vi noget til jer.

Fritekstsøgning

Få et gruppe tilbud

Vil du have et tilbud på din næste grupperejse?

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at planlægge den næste gruppe rejse uanset om det er med skiklubben. firmaet, vennerne eller familien

Hvilken type indkvartering leder i efter?