Skip to main content
Trustpilot

FERIERÅDGIVER I KØBENHAVN

(UOPFORDRET) FERIERÅDGIVERE TIL SALG OG RÅDGIVNING AF SKIFERIER

Slopestar er dannet af skientusiaster, med ønsket om at formidle den unikke oplevelse på skiferien. Hos Slopestar har vi en grundlæggende målsætning om at yde vores gæster professionel service, både før, under og efter skiferien. Vi leverer personlig service og sender en masse forventningsafstemte gæster afsted til alperne.  

OM JOBBET SOM FERIERÅDGIVER

Som ferierådgiver bliver din primære opgave at sælge skirejser via telefon og mail til vores gæster. Du skal følge gæsten fra første kontakt, og indtil hjemrejsen er gennemført. 

Dette vil bl.a. indeholde: 

  • Vejledning omkring valg af rejsemål 
  • Bookning af rejsen 
  • Vejledning omkring forsikringer og skiskole/skileje 
  • Opfølgning på spørgsmål inden afrejse 
  • Opfølgning efter hjemkomst 

Du skal være initiativrig, og vi forventer, at du er nysgerrig efter at finde alternative løsninger på gæsternes ønsker, hvis det gør sig gældende. Det at arbejde selvstændigt er en selvfølge. Vi forventer at du er serviceminded, ærlig, opmærksom og holder ord over for vores gæster. 

Ud over salg af skirejser vil dagligdagen blive brugt til opgaver som: 

  • Opdatering af vores hjemmeside 
  • Opdatering af information på hoteller, lejligheder og pensioner 
  • Forskellige afviklingsopgaver under vintersæsonen 
     

HVAD KAN VI TILBYDE?

Vi tilbyder et job i en nystartet og dynamisk virksomhed, med mulighed for personlig udvikling. Dette vil på sigt være inden for områder såsom indkøb, marketing og logistik. Du vil blive en del af et lille team med 10 kolleger, hvor vi sammen skal skabe rammerne for Danmarks nyeste og bedste skirejsebureau. Der er ikke langt fra idé til handling. Ved at være en del af Slopestar har du rig mulighed for at optimere firmaets rutiner til fordel for alle. 

Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejdsdage, kombineret med spændende dage på vores hyggelige kontor, beliggende midt på Christianshavn. Jobbet som ferierådgiver er sæsons betonet og du skal derfor medregne at arbejde 180 timer om måneden hen over vinteren samt weekendvagter hver 3. uge, mens du om sommeren (når solen skinner) er nede på 120 timer om måneden og kan nyde den danske sommer. 

Vi søger pt. ikke aktivt denne stilling - men du er velkommen at sende en uopfordret ansøgning til: Minna på [email protected]

 

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening