Skip to main content
Trustpilot

SKIREJSER I PÅSKEN

PÅSKE I ALPERNE 2024
 

Byd foråret velkommen med en skirejse til Alperne i påsken!

På en skisæson markerer påskeugen altid starten på foråret. Og med foråret kommer varmere temperaturer og flere soltimer. Den høje beliggenhed på mange skidestinationer betyder dog, at sneen stadig er god i påsken. En skirejse til Alperne i påsken er derfor både sol- og snesikker!

At rejse på skiferie i påsken har også den fordel, at der ofte er færre folk på pisterne og i liftkøerne, og der er derfor godt med plads til at nyde skiløbet fuldt ud. 

En skirejse i påsken er altså godt skiløb med godt vejr og masser af soltimer. Og når skidagen er omme kan du hvile benene med en kold drink på en af de mange solterasser i terrænet. En skirejse i påsken er altså bare ren nydelse!

Påske i Alperne byder på fantastisk skiløb

Eftersom påsken ligger i slutningen af skisæsonen, så kan du forvente varmere temperaturer, færre folk på pisterne og gode chancer for at få noget farve i ansigtet. De mange soltimer sidst på sæsonen giver nemlig gode muligheder for at tyvstarte på sommerens solbadning, og på de mange solterrasser i terrænet ligger folk og suger til sig af solens varme stråler.

Man kunne tro, at sneen på pisterne bliver tung og slushy i påsken, men mange af vores destinationer har en høj beliggenhed, og der er derfor gode og præparerede pister til langt ind i foråret. Det betyder, at en skirejse til Alperne i påsken byder på strålende skiløb - bogstaveligt talt!

Snesikre destinationer på din påsketur til Alperne

Der findes flere snesikre destinationer, hvis du vil på på en påsketur til Alperne. Mange af vores destinationer har en høj beliggenhed, visse endda med gletsjere i mere end 3.000 meters højde, og du kan derfor være sikker på at få god sne, også i påsken.

Vil du rejse til de østrigske alper, bør du tage på en skirejse til Bad Gastein. Udover at være kendt for sin gode afterski, byder Bad Gastein på skiløb i op til 2.700 meters højde, og der er derfor altid gode skiforhold i påsken.

Ønsker du at komme på en påsketur til Italien, så er en skirejse til Livigno det perfekte valg. Destinationen ligger i 1.800 meters højde, og er kendt for sine mange soltimer og store charmerende by.

Med børnene på ski i påsken/italien

De fleste børn og unge har ferie i påsken, hvorfor påskeferien er en oplagt mulighed for at tage på skiferie med hele familien. Vi har skidestinationer, som både er snesikre i påsken og samtidig har gode forhold til skiløbere i alle aldre.

Ønsker du at tage børnene med til en italiensk perle med gode forhold for børn og nybegyndere, så er en skirejse til Passo Tonale det helt rigtige valg. Her findes mange begyndervenlige pister, og alle pisterne i området leder ned til byen, hvilket gør det let at finde rundt i området. På en skirejse til Passo Tonale har du desuden mulighed for skiløb på Presana-gletsjeren, som har pister i op til 3.000 meters højde.

I Østrig findes der også gode muligheder for skiløb med børn i påsken, og her er en skirejse til Zell am See en anbefaling værd. Udover være et godt skiområde med direkte forbindelse til Saalbach-Hinterglemm, har du i Zell am See også mulighed for skiløb på den legendariske gletsjer Kitzsteinhorn, som er garant for gode skiforhold i påsken.

Få det meste ud af påsken med en skirejse til Alperne

Strålende skiløb, høj snesikkerhed, få mennesker på pisterne og masser af soltimer. Der er masser af gode grunde til at tage på en påsketur til Alperne!

Så hvad end du rejser alene, med børn eller med vennerne, så er en skirejse i påskedagene den perfekte måde at vinke farvel til vinteren og byde det solrige forår velkommen.

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening