Skip to main content

Job I Alperne

FAQ GUIDER
Hvilke krav er der til at blive guide hos Slopestar?

Vi vurderer din ansøgning individuelt. Vi ser dog gerne at du er minimum 20 år gammel, taler flydende engelsk og gerne et andet fremmedsprog. Vi ser frem til at læse din ansøgning!

Hvor mange gæster er der på hver destination?

Hos Slopestar  har vi destinationer med alt fra 40-500 gæster om ugen. Derfor afhænger antallet af gæster af den pågældende destination. Vi sørger dog altid for, at der er guider nok på destinationen, med brug af uge- og højsæsonguider.

Hvor meget arbejder man som guide?

Som guide har man en arbejdsuge på ca. 40-60 timer, mange af de timer bliver brugt i selskab med gæster og kollegaer, hvor man tager sig af alt fra isklatring og off-piste, til pistevisning og afterski.

Hvor ofte har man fri som guide?

Hos Slopestar, giver vi jer så meget frihed som muligt til selv at planlægge jeres arbejdstid. Det betyder også at I selv er ansvarlige for at få holdt fri. Vi opfordrer til minimum en fridag om ugen.

Hvor meget står man på ski?

Da I selv er ansvarlige for at planlægge jeres arbejdstid , er det mere eller mindre op til jer selv. En tidligere guide hos Slopestar siger ”Jeg stod på ski 3-5 gange om ugen. Ofte med gæster, men jeg havde også tid for mig selv på pisterne, det handler om at planlægge!” (Jacob Lykke, en sæson i Sölden, en sæson i Canazei). 

Skal man have erfaring som guide for at få arbejde hos Slopestar?

Da vi hos Slopestar afholder vores eget guidekursus over 2 uger, et i uge 43 i Danmark og et i starten af december i Italien, er det ikke noget krav.

Hvilke udgifter betaler Slopestar for guiderne?

Under jeres ophold vil Slopestar betale for logi samt liftkort. Da Slopestar ikke giver penge til mad, har I mulighed for et skattefradrag på 465 DKK pr. Dag når i er udstationerede. Dog max 25.000,- og fradraget kan ikke overstige jeres indtægt under sæsonen.

 

Hvor lang tid er man af sted som guide for Slopestar?

Hos Slopestar benytter vi os af to typer guider. Vi bruger sæsonguider, som er af sted fra start December til start april. Derudover benytter vi os også af højsæsonguider. Som højsæsonguide er du af sted fra 4-10 uger i alt, afhængigt af hvilken destination du bliver tildelt.