Skip to main content
Trustpilot

JOB I ALPERNE

ARBEJD MED SLOPESTAR I ALPERNE

 

Ledige stillinger 

  • Guide i Sauze d'oulx
  • Guide i Champoluc
  • Guide i Cervinia
  • Skiinstruktør i Passo Tonale

 

HAR DU INGEN PLANER TIL VINTER? OG HAR DU EN DRØM OM AT SKIFTE DEN KEDELIGE VINTER I DANMARK UD MED SOL, SNE OG BJERGLUFT? SÅ ER SLOPESTAR NETOP NU VED AT FINDE GUIDER TIL DEN KOMMENDE SÆSON. 

Vi er på jagt efter Alpernes bedste guider, og hvis du tror, at du kan blive en af dem, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig.

At arbejde som skiguide for os er et aktivt job, som giver dig masser af fantastiske oplevelser i et herligt miljø. Hverdagen som guide er både spændende, udfordrende, lærerig og sjov. Spørger du os, siger vi helt klart, at det er VERDENS BEDSTE JOB!

HVORFOR ARBEJDE MED OS?

1. Fokus på god og personlig service

Vi fokusere på den personlige service hvor du som guide får lov til at være dig selv, og møde gæsterne der, hvor de er. 

2. Tillid og Ansvar

Vi stoler på, at vores guider er de rigtige til jobbet, og derfor får du utroligt meget ansvar og er i allerhøjeste grad med til at forme dit eget arbejde på destinationen. Denne frihed og dette ansvar giver stor personlig udvikling.

3. Seriøs arbejdsgiver

Som arbejdsgiver ser vi dig som guide og som menneske. Vi er alle ét stort team, som arbejder mod et fælles mål. Dette er utroligt vigtigt for os og noget af det, tidligere guider værdsætter allermest ved jobbet. Selvom vi er et nyt selskab har vi mange års erfaring med afvikling af skirejser. 

 

Udover det tilbyder vi:

Logi - Liftkort til hele sæsonen - SIM-kort og wifi - Arbejdsuniform - Transport T/R København mellem Alperne - Ulykkesforsikring - Løn og provision - Anbefalingsbrev efter sæsonen og Store meritter til fremtiden

KAN DU SIGE JA?

Hvis du kan sige ja til nedenstående så vil du helt sikkert blive glad for at arbejde med os og blive en del af vores team. 

  • Du brænder for skiløb og give folk en unik oplevelse
  • Du er klar til at på tage dig massere af ansvar og have ejerskab over din destination
  • Du vil have indflydelse på et ny startet skirejseselskabs servicekoncept
  • Du vil indgå i et team, hvor alle hjælper alle

 

INDEN SÆSONEN GÅR I GANG

Vi synes, det er vigtig med god forberedelse. Derfor lægger vi rigtig meget vægt på at forberede og uddanne vores guider, så de har de bedste forudsætninger for sæsonen. Derfor skal alle guider igennem vores guidekursus, inden skisæsonen begynder, vi uddanner selv vores guider så vi er helt sikre på at kvaliteten lever op til vores krav og for at sikre os at vi lære dig som guide at kende som menneske og du lære os at kende.

Kan du se dig selv arbejde med os? Og blive en del af en rejse mod at skabe skiløbernes foretrukne skirejseselskab? Så søger vi lige nu guider til næste sæson. Vil du være en del af teamet? Så send en ansøgning til [email protected] og inkluder CV og motiveret ansøgning. 

Fritekstsøgning

Bliv destionationsguide

Bliv destinationsguide

ER DU VORES NÆSTE SLOPESTAR? LEDIGE STILLINGER - Guide i Sauze d'oulx Guide i Champoluc Guide i Cervinia Bliv guide hos Slopestar - Som skiguide hos Slopestar bliver du en del af et nyt skirejsebureau med mange års erfaring i branchen. Er du proa...

Bliv Skiinstruktør i Passo Tonale

Bliv Skiinstruktør i Passo Tonale

Skiinstruktør i Passo Tonale - På vegne af skiskolen i Passo Tonale søger Slopestar en skiinstruktør til den kommende vintersæson 2022-23. Du vil blive ansat af skiskolen og skal undervise primært grupper med skandinaviske børn. Der vil dog også være undervisning af skandinaviske gæster...