Skip to main content
Trustpilot

JOB I ALPERNE

ARBEJD MED SLOPESTAR I ALPERNE

 

LEDIGE JOBS 

 

HAR DU INGEN PLANER FOR DEN KOMMENDE VINTER? HAR DU EN DRØM OM AT ERSTATTE DEN KEDELIGE VINTER I DANMARK MED SOL, SNE OG BJERGLUFT? SÅ ER DET PÅ TIDE AT SØGE JOB SOM SKIGUIDE HOS SLOPESTAR! 

Vi leder efter de bedste guider i Alperne, og hvis du mener, at du kunne være en af dem, vil vi meget gerne høre fra dig.  

At arbejde som skiguide hos os er et aktivt job, der giver dig masser af fantastiske oplevelser i et skønt miljø. Hverdagen som guide er spændende, udfordrende, lærerig og sjov. Hvis du spørger os, vil vi sige, at det er VERDENS BEDSTE JOB!  

 

HVORFOR ARBEJDE NETOP HOS SLOPESTAR? 

 

1. Fokus på god og personlig service 

Vi fokuserer på personlig service, hvor du som guide kan være dig selv og møde gæsterne der, hvor de er. Dette betyder at personlighed er et af vores største styrker i vores guideservice og hvad vi især lægger vægt på hos vores guider.  

2. Tillid og ansvar 

Vi stoler på, at vores guider er de rigtige til jobbet, så du får meget ansvar og mulighed for at forme dit eget arbejde på destinationen. Denne frihed og dette ansvar giver stor personlig udvikling og en erfaring der kan bruges resten af livet, både personligt og arbejdsmæssigt. 

3. Seriøs arbejdsgiver 

Som arbejdsgiver ser vi dig både som guide og som menneske. Vi er alle et stort team, der arbejder mod et fælles mål, nemlig at skabe de bedste fællesskaber og oplevelser for vores gæster. Det er utroligt vigtigt for os og en af de ting, som tidligere guider værdsætter mest ved at arbejde hos os. Selv om vi er et nyt firma, har vi mange års erfaring med at arrangere skirejser.  

 

 

HVAD VI TILBYDER DIG

 

Indkvartering - Liftkort for hele sæsonen - SIM-kort og wifi - Arbejdsuniform - Transport T/R København mellem Alperne - Ulykkesforsikring - Løn og provision - Anbefalingsbrev efter sæsonen og gode referencer for fremtiden. Derudover tilbyder vi dig selvfølgelig også venskaber for livet, samt oplevelser du sent vil glemme. 

 

GUIDEKURSUS  

 

Vi mener, at god forberedelse er vigtig. Derfor lægger vi stor vægt på at forberede og uddanne vores guider, så de har de bedste forudsætninger for sæsonen. Alle guider gennemføre vores guidekursus I uge 43 i Danmark og yderligere en uge i alperne, inden skisæsonen begynder. Vi uddanner selv vores guider for at sikre, at kvaliteten lever op til vores krav, og for at sikre, at vi lærer dig som guide at kende som person, og at du lærer os at kende.  

 

KAN DU SIGE JA TIL FØLGENDE? 

 

Hvis du kan sige ja til nedenstående, så vil du helt sikkert blive glad for at arbejde sammen med os og blive en del af vores team.  

  • Du er passioneret omkring skiløb og at give folk en unik oplevelse. 

  • Du er klar til at tage et stort ansvar og eje din destination. 

  • Du har lyst til at påvirke servicekonceptet i en nystartet skiferievirksomhed. 

  • Du vil være en del af et team, hvor alle hjælper alle og står sammen om de samme mål. 

  • Du elsker udfordringer som udvikler dig som person.  

 

ANSØG NU! 

 

Kan du se dig selv arbejde sammen med os? Og være en del af rejsen mod at skabe skiløbernes foretrukne rejseselskab? Så leder vi lige nu efter guider til næste sæson. Lyder jobbet som noget for dig, så send en ansøgning via dette link: slopestar og vedhæft dit CV og en motiveret ansøgning.

Vi glæder os til at hører fra dig!  

 

Fritekstsøgning

Skiguide i Alperne

Skiguide i Alperne

ER DU VORES NÆSTE SLOPESTAR GUIDE? - BLIV GUIDE HOS SLOPESTAR - Som skiguide hos Slopestar bliver du en del af et nyere skirejsebureau med mange års erfaring i branchen. Er du proaktiv, serviceminded og en ægte problemløser, så er det måske dig vi leder efter til Skandinavi...

Destinationschef Alperne

Destinationschef i Alperne

ER DU VORES NÆSTE DESTINATIONSCHEF? - BLIV DESTINATIONSCHEF HOS SLOPESTAR - Jobbet som destinationschef byder på både personlige udfordringer samt muligheden for at få en masse erfaringer med problemløsning og ledelse. Det er jobbet til dig, der vil gøre en ekstra indsats o...

Højsæsongsguide i Alperne

Højsæsongsguide i Alperne

VIL DU VÆRE HØJSÆSONSGUIDE? - HVAD ER EN HØJSÆSONSGUIDE? - Som højsæsonsguide får du muligheden for at tilbringe alt fra 1-8 uger på en af vores destinationer, primært i de travleste perioder (uge 3-10). Du vil blive en integreret del af det eksisterende team på destinati...

Skiinstruktør i Passo Tonale

Bliv Skiinstruktør i Passo Tonale

Skiinstruktør i Passo Tonale - På vegne af skiskolen i Passo Tonale søger Slopestar en skiinstruktør til den kommende vintersæson 2022-23. Du vil blive ansat af skiskolen og skal undervise primært grupper med skandinaviske børn. Der vil dog også være undervisning af skandinaviske gæster...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening