Skip to main content
Trustpilot

JOB I ALPERNE

ARBEJD MED SLOPESTAR I ALPERNE


LEDIGE JOBS 

Vi har i øjeblikket fuldt besat og søger ikke flere guider til den kommende sæson. 

Du er altid velkommen til at sende en upfordret ansøgning til [email protected]

 

HAR DU INGEN PLANER FOR DENNE VINTER? HAR DU EN DRØM OM AT ERSTATTE DEN KEDELIGE VINTER I DANMARK MED SOL, SNE OG BJERGLUFT? SLOPESTAR LEDER LIGE NU EFTER GUIDER TIL DEN KOMMENDE SÆSON. 

Vi leder efter de bedste guider i Alperne, og hvis du mener, at du kunne være en af dem, vil vi meget gerne høre fra dig.

At arbejde som skiguide hos os er et aktivt job, der giver dig masser af fantastiske oplevelser i et skønt miljø. Hverdagen som guide er spændende, udfordrende, lærerig og sjov. Hvis du spørger os, vil vi sige, at det er VERDENS BEDSTE JOB!

HVORFOR ARBEJDE SAMMEN MED OS?

1. Fokus på god og personlig service

Vi fokuserer på personlig service, hvor du som guide kan være dig selv og møde gæsterne der, hvor de er. 

2. Tillid og ansvar

Vi stoler på, at vores guider er de rigtige til jobbet, så du får meget ansvar og mulighed for at forme dit eget arbejde på destinationen. Denne frihed og dette ansvar giver stor personlig udvikling.

3. Seriøs arbejdsgiver

Som arbejdsgiver ser vi dig både som guide og som menneske. Vi er alle et stort team, der arbejder mod et fælles mål. Det er utroligt vigtigt for os og en af de ting, som tidligere guider værdsætter mest ved jobbet. Selv om vi er et nyt firma, har vi mange års erfaring med at arrangere skirejser. 

Derudover tilbyder vi:

Indkvartering - Liftkort for hele sæsonen - SIM-kort og wifi - Arbejdsuniform - Transport T/R København mellem Alperne - Ulykkesforsikring - Løn og provision - Anbefalingsbrev efter sæsonen og gode referencer for fremtiden.

KAN DU SIGE JA?

Hvis du kan sige ja til nedenstående, så vil du helt sikkert blive glad for at arbejde sammen med os og blive en del af vores team. 

Du er passioneret omkring skiløb og at give folk en unik oplevelse.
Du er klar til at tage et stort ansvar og eje din destination.
Du har lyst til at påvirke servicekonceptet i en nystartet skiferievirksomhed.
Du vil være en del af et team, hvor alle hjælper alle.

FØR SÆSONEN STARTER

Vi mener, at god forberedelse er vigtig. Derfor lægger vi stor vægt på at forberede og uddanne vores guider, så de har de bedste forudsætninger for sæsonen. Derfor skal alle guider gennemføre vores guidekursus, inden skisæsonen begynder, vi uddanner selv vores guider for at sikre, at kvaliteten lever op til vores krav, og for at sikre, at vi lærer dig som guide at kende som person, og at du lærer os at kende.

ANSØG NU!

Vi har i øjeblikket besat alle stillinger til den kommende sæson, du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til [email protected]

Kan du se dig selv arbejde sammen med os? Og være en del af rejsen mod at skabe skiløbernes foretrukne rejseselskab? Så leder vi lige nu efter guider til næste sæson. Har du lyst til at være en del af teamet? Så send en ansøgning til [email protected] og vedhæft dit CV og en motiveret ansøgning.

Fritekstsøgning

Skiguide i Alperne

Skiguide i Alpere

ER DU VORES NÆSTE SLOPESTAR GUIDE? - BLIV GUIDE HOS SLOPESTAR - Som skiguide hos Slopestar bliver du en del af et nyere skirejsebureau med mange års erfaring i branchen. Er du proaktiv, serviceminded og en ægte problemløser, så er det måske dig vi leder efter til Skandinavie...

Destinationschef Alperne

Destinationschef i Alperne

ER DU VORES NÆSTE DESTINATIONSCHEF? - BLIV DESTINATIONSCHEF HOS SLOPESTAR - Jobbet som destinationschef byder på både personlige udfordringer samt muligheden for at få en masse erfaringer med problemløsning og ledelse. Det er jobbet til dig, der vil gøre en ekstra indsats og...

Højsæsongsguide i Alperne

Højsæsongsguide i Alperne

VIL DU VÆRE HØJSÆSONSGUIDE? - HVAD ER EN HØJSÆSONSGUIDE? - Det at være højsæsonsguide vil sige, at du kommer ned til destinationen i alt fra ca. 1-6 uger, typisk under de travleste uger (uge 3-10). Her vil du indgå i det team, der allerede er på destinationen og blive en del...

Skiinstruktør i Passo Tonale

Bliv Skiinstruktør i Passo Tonale

Skiinstruktør i Passo Tonale - På vegne af skiskolen i Passo Tonale søger Slopestar en skiinstruktør til den kommende vintersæson 2022-23. Du vil blive ansat af skiskolen og skal undervise primært grupper med skandinaviske børn. Der vil dog også være undervisning af skandinaviske gæster...

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening