Skip to main content
Trustpilot

Højsæsongsguide i Alperne

VIL DU VÆRE HØJSÆSONSGUIDE?

 

HVAD ER EN HØJSÆSONSGUIDE?

Det at være højsæsonsguide vil sige, at du kommer ned til destinationen i alt fra ca. 1-6 uger, typisk under de travleste uger (uge 3-10). Her vil du indgå i det team, der allerede er på destinationen og blive en del af deres fællesskab og samarbejde. Overordnet set vil det være højsæsonguidens ansvar at aflaste og hjælpe de andre guider, når der er mest brug for det.

 

HVAD INDEEBÆRER DET AT VÆRE HØJSÆSONSGUIDE

Højsæsonsguider får en enestående mulighed for at få en kortere og mere intens tid i alperne. Det er en speciel chance for at få en bid af sæsonlivet (eller komme tilbage til det) i en kortere periode. Som højsæsonsguide bliver man plantet direkte ned på en destination og kan få alle opgaver; lige fra pistevisninger til hotel besøg.

 

HVAD LEDER VI EFTER HOS DIG?

Som højsæsonsguide forventer vi, at du er fyldt med gåpåmod til at komme ned til destinationen og engagere dig i, hvordan tingene fungerer. Som oftest bidrager højsæsonsguiderne med en supergod fornyet energi til det faste guideteam. Udover det lægger vi vægt på, at du er:

  • Serviceminded og imødekommende
  • Positiv og energisk
  • Kreativ og tilpasningsparat
  • Disciplineret og struktureret
  • Det er en fordel, hvis du taler enten tysk, fransk eller italiensk
  • Det er en fordel hvis du har været guide før, eller kender flere eller en af destinationerne.

 

ANSØG NU!

Lyder jobbet som skiguide hos Slopestar som noget for dig? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning til [email protected]. Vi glæder os til at tage imod din ansøgning!

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening