Skip to main content
Trustpilot

Højsæsongsguide i Alperne

VIL DU VÆRE HØJSÆSONSGUIDE? 

  

HVAD ER EN HØJSÆSONSGUIDE? 

 

Som højsæsonsguide får du muligheden for at tilbringe alt fra 1-8 uger på en af vores destinationer, primært i de travleste perioder (uge 3-10). Du vil blive en integreret del af det eksisterende team på destinationen og deltage aktivt i fællesskabet og samarbejdet. Din primære opgave vil være at støtte og assistere de andre guider i perioder med højt pres. Dette indebærer at være til rådighed for at hjælpe med at løse opgaver, svare på spørgsmål fra gæsterne, og sikre at alt kører gnidningsfrit under de travleste perioder. Din indsats vil være med til at sikre en positiv oplevelse for både gæster og kolleger. Derudover vil du have mulighed for at bidrage med din egen viden og erfaring til teamet, hvilket skaber en god energi og dynamik til guiderne der allerede har været på destinationen i mindst 1 måned. 
 

 

HVORFOR SKAL DU VÆRE HØJSÆSOSNGUIDE? 

 

Du skal blive højsæsons fordi du får en unik mulighed for at opleve en kortere, men mere intens tid i Alperne. Det er en særlig chance for at få et indblik i sæsonlivet (eller komme tilbage til det) i en kortere periode. Som højsæsonsguide bliver du direkte placeret på en destination og får en bred vifte af opgaver, lige fra pistevisninger til hotelbesøg. Denne rolle er ideel for kommende guider, der ikke har mulighed for at starte deres sæson i december, men foretrækker at være med, når gæsterne strømmer til og sæsonen virkelig tager fart. Det er obligatorisk at deltage i vores guidekursus i uge 43, selv hvis din sæson først starter i februar. Dette sikrer, at du lærer vores metoder og dine kolleger at kende, inden du sendes til destinationen. Her får du mulighed for at lære, hvordan man er guide, samtidig med at du møder dine kommende kolleger. 
 

 

HVAD LEDER VI EFTER HOS DIG? 

 

Som højsæsonsguide forventer vi, at du er fyldt med gåpåmod til at komme ned til destinationen og engagere dig i, hvordan tingene fungerer. Som oftest bidrager højsæsonsguiderne med en supergod fornyet energi til det faste guideteam. Det er vigtigt, at du er i stand til at samarbejde effektivt med andre og trives i et dynamisk miljø. Erfaring fra lignende stillinger og kendskab til skisportsbranchen vil være en fordel. Hvis du har evnen til at tilpasse dig, er du passioneret for skiløb og ønsker at være en del af et dedikeret team, er højsæsonsjobbet lige noget for dig.   

Udover det lægger vi vægt på, at du er: 

  • Serviceminded og imødekommende 

  • Positiv og energisk 

  • Kreativ og tilpasningsparat 

  • Disciplineret og struktureret 

  • Det er en fordel, hvis du taler enten tysk, fransk eller italiensk 

  • Det er en fordel hvis du har været guide før, eller kender flere eller en af destinationerne. 

  

ANSØG NU! 

 

Lyder jobbet som højsæsonsguide hos Slopestar som noget for dig? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning via dette link: slopestar. Vi glæder os til at tage imod din ansøgning! 

 

Fritekstsøgning
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening