Skip to main content
Trustpilot

SKIFERIE MED FAMILIEN

TAG MED FAMILIEN PÅ SKIFERIE I ALPERNE

Tag hele familien med på en skiferie i Alperne - en uge med fantastisk skiløb, sjove aktiviteter og masser af tid til hyggeligt samvær. Uanset om I vil til Italien eller Østrig, så er I garanteret fantastiske oplevelser og perfekte skiforhold!

EN SKIOPLEVELSE UDOVER DET SÆDVANLIGE FOR HELE FAMILIEN

Alperne har mange børnevenlige destinationer, hvor børnene har mulighed for at lære at stå på ski på brede begynderbakker. Alle steder findes der også mulighed for at booke skiskole, hvor børnene kan lære skiløbet at kende i trygge og sjove omgivelser. Som sagt, så findes der mange gode familievenlige destinationer, og nedenunder har vi samlet vores anbefalinger til familier i alle aldre og størrelser.

MED FAMILIEN PÅ SKI I ITALIEN

I Italien er I garanteret høj sol, varieret skiløb og fantastisk mad. Derudover er Italien en prisvenlig destination, og I får derfor maksimalt skiløb for pengene på en skirejse til Italien.

Er I en familie med små børn, så er Passo Tonale et godt valg. Skiområdet er begyndervenligt og let at finde rundt i, og den gode skiskole giver børnene en perfekt start på skikarrieren.

Er I en familie med større børn, som vil maksimere skiløbet, så kan I overveje en tur til verdens største skiområde og destinationen Canazei. Det enorme skiområde giver mulighed for at planlægge lange heldagsture rundt i området, og vil I have den ultimative skioplevelse for familien, så kan I booke en 2-dages skisafari eller en 5-dages skisafari.

TAG FAMILIEN MED TIL DE ØSTRIGSKE ALPER

Vil I hellere på en tur til de østrigske alper med hyggelige hytter i terrænet og ægte tyrolerstemning, så findes der heldigvis også flere familievenlige destination at vælge imellem her.

Danskerfavoritten Wagrain er ikke en favorit uden grund, og på en skirejse dertil kan I være sikre på hygge, godt skiløb og fantastiske oplevelser for hele familien. Det gode skiområde har udfordringer til alle niveauer, og den store danske skiskole giver alle nybegyndere de bedste forudsætninger for at komme i gang med skiløbet.

Til familier med mere rutinerede skiløbere kan både Zell am See, Saalbach og Bad Gastein anbefales. Alle destinationer byder på godt skiløb med moderne liftsystemer, der binder de forskellige pister og områder godt sammen. Alle steder har også gode spisemuligheder i terrænet, hvor sulten kan tæmmes med østrigske klassikere som Schnitzel, Tiroler Gröstl og Kaiserschmarrn.

SE FREM TIL FANTASTISKE OPLEVELSER PÅ EN SKIFERIE TIL ALPERNE MED FAMILIEN

En skiferie i Alperne er den bedste måde at bruge tiden sammen som familie, og I er garanteret uforglemmelige minder, som I kan tænke tilbage på i lang tid. I stedet for at skulle booke det hele selv, så hjælper vi jer gerne med at klare alt det praktiske. Vi er eksperter på skirejser til Alperne, og vi står klar til at hjælpe jer med at sammensætte den perfekte skirejse for hele familien.

Fritekstsøgning

Indkvarteringer

Casa Gesuina
Midt i bydelen San Rocco bor du tæt på alt i en prisvenlig lejlighed - Casa Gesuina er derfor et godt valg til familier og grupper på jagt efter en god og prisbillig lejlighed til deres skiferie i Li...
Centrum1000 meter
Lift50 meter
Pist20 meter
Skileje100 meter
Casa Giordy
Casa Giordy er en perfekt og billig lejlighed i hjertet af San Rocco - Lejligheden en er rummelig lejlighed med plads til op til seks personer, som ønsker at bo tæt på både liften og pisten. Tæt på p...
Centrum1000 meter
Lift100 meter
Pist100 meter
Skileje500 meter
Hotel Adamello
Famillievenligt hotel hvor der er god plads til både børn og voksne - Hotel Adamello er et halvpension-hotel med fokus på familie og velvære. Med en rolig beliggenhed i udkanten af Passo Tonale, er d...
Centrum350 meter
Lift350 meter
Pist350 meter
Skileje300 meter
Lejlighed Alpendorf Ski- & Sonnenresort
Vidunderlige lejligheder med mulighed for at tilkøbe halvpension, pool og sauna i smukke omgivelser - Alpendorf Schi & Sonnenresort er et fantastisk lejlighedshotel med hotelværelser og velindretted...
Centrum3000 meter
Lift600 meter
Pist600 meter
Hotel Dahu
Lækker mad, wellness og aktiviteter tilpasset - også til de mindste - Hotel Dahu er et charmerende familieejet hotel med halvpension og mange gode faciliteter. Her findes blandt andet wellness, og ho...
Centrum300 meter
Lift200 meter
Pist200 meter
Skileje50 meter
Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening