Skip to main content
Trustpilot

Alpendorf

SKIREJSE TIL ALPENDORF

CHARMERENDE SKISPORTSSTED I NÆRHEDEN AF WAGRAIN

OM ALPENDORF

Alpendorf er et charmerende skisportssted i Østrig i nærheden af den skandinaviske favorit Wagrain. Området er yderst børnevenligt og perfekt til en familieferie på ski, uanset om det er de smås første gang, de står på ski, eller om de har flere ugers erfaring. Der er masser af pistekilometer og en dejlig østrigsk atmosfære, så du går sjældent galt i byen, når du vælger at tage på skiferie til Alpendorf.

Skiløb for alle

Områdets 350 km pister byder på fantastisk skiløb for alle niveauer, og et moderne liftsystem gør det nemt og hurtigt at komme rundt i området. Uanset om du er i humør til de mere begyndervenlige pister omkring Alpendorf eller ønsker mere udfordrende skiløb, har skiområdet alt, hvad du kan ønske dig. 

Den naturskønne landsby

Selve landsbyen Alpendorf er en idyllisk og turistvenlig alpeby, der ligger lidt oppe på en bjergside med udsigt over dalen og St Johann. Landsbyen er kendetegnet ved mange overnatningsmuligheder og har den helt rigtige størrelse. Landsbyens størrelse betyder, at der aldrig er langt fra hotellet eller lejligheden til pisterne. Hvis du gerne vil besøge en lidt større landsby, ligger den lidt større landsby St Johann ret tæt på. Men hvis du bare ønsker at bo i Alpendorf, er der barer, restauranter og et supermarked i landsbyen, så du har alt, hvad du behøver, når du vælger at bo i Alpendorf. 

 

 

Skiløbet

Børnebakker🗸
Fun Park🗸
Offpiste🗸
Stort skiområde🗸

Byen

Afterski
Charme✮✮✮✮✮
Restauranter✮✮✮
Shopping✮✮
Velegnet til familier✮✮✮✮✮

Fakta om Alpendorf

Antal lifter271
Byens højde850
Højeste skiløb2200
km. blå piste275
km. langrend63
km. piste i alt760
km. rød piste390
km. sort piste95

Bedst egnet for

Velegnet for begyndere✮✮✮
Velegnet for børn✮✮✮✮✮
Velegnet for eksperter✮✮✮
Velegnet for offpiste✮✮
Velegnet for snowboardere✮✮✮✮
Velegnet for øvede✮✮✮✮
Fritekstsøgning

Indkvarteringer

Gasthof Bacher
Om Gasthof Bacher - Gæster på Gasthof Bacher kan se frem til en smuk udsigt og værelser renoveret i 2015. Familien Bacher tager imod dig med åbne arme og sørger for, at din ferie i Alpendorf bliver u...
Centrum700 meter
Lift1500 meter
Pist700 meter
Hotel Alpendorf Schi und Sonnenresort
Fantastiskt hotel med lækker mad, pool og sauna i smukke omgivelser - Alpendorf Ski & Sonnenresort er et fantastisk lejlighedshotel med rummelige hotelværelser og velindrettede lejligheder. Placering...
Centrum3000 meter
Lift500 meter
Pist500 meter
Lejlighed Alpendorf Schi und Sonnenresort
Vidunderlige lejligheder med mulighed for at tilkøbe halvpension, pool og sauna i smukke omgivelser - Alpendorf Schi & Sonnenresort er et fantastisk lejlighedshotel med hotelværelser og velindretted...
Centrum3000 meter
Lift500 meter
Pist500 meter

Unikke oplevelser

SLARAFFENLAND FOR BØRNEFAMILIER 

Tidligere har Alpendorf været et mindre skiområde for sig selv, men er nu en del af skiområdet Salzburger Sportwelt. Alpendorf byder primært på grønne og blå pister, hvilket gør området yders børnevenligt. Vejret er ofte mildt i området, og det er de små glade for. Byen er ikke så stor, hvilket også betyder at de små ikke skal gå særlig langt for at komme hen til den nærmeste pist og lift. I Alpendorf er man helt sikker på at børnene får en god og sjov start på deres liv som skiløber. 

Liftkort

Liftkortet som hører med i rejsen til Alpendorf giver adgang til hele Ski amadé som har i alt 760 kilometer pister. I Alpendorf betales der et liftkort depositum som returneres hvis liftkortet bliver afleveret retur efter end skirejse. 

Skileje og skiskole

 

SKILEJE

NYE PRISER TIL 23/24

 

SKISKOLE 

Gruppeundervisning ski – 4 timer x 6 dage - børn mellem 6-13 år 

3.293 

Gruppeundervisning ski – 4 timer x 6 dage - børn under 6 år 

3.104 

Gruppeundervisning ski – 2 timer x 4 dage 

1.628 

Gruppeundervisning ski – 2 timer x 5 dage 

1.787 

Gruppeundervisning ski – 2 timer x 6 dage 

1.945 

Gruppeundervisning snowboard – 2 timer x 4 dage 

1.628 

Gruppeundervisning snowboard – 2 timer x 5 dage 

1.832 

Privatundervisning – 1 time eftermiddag 

553 

Privatundervisning – 1 time formiddag 

674 

Privatundervisning – 2 timer eftermiddag 

1.105 

Privatundervisning – 2 timer formiddag  

1.347 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kort