Skip to main content

SAALBACH

Skiferier til Saalbach

En skiferie til Saalbach er en ægte østrigsk klassiker. Her findes nemlig alt det, som mange skiløbere leder efter, når de bestiller en skiferie til Østrig. Variererende skiløb, et sammenhængende skiområde, en charmerende by og afterski med fart på - Saalbach har det hele.

Saalbach er en del af SkiCircus Saalbach, som med 270 kilometer pister er Østrigs største sammenhængende skiområde. Når skidagen er ved at være omme, kan du afslutte dagen med festlig stemning og støvledans på Hinterhag Alm - Østrigs absolut bedste afterski.

Helt enkelt, så vil en skiferie til Saalbach aldrig skuffe.

En skiferie til Saalbach indeholder alt det bedste fra Alperne

Som sagt, så vil en skiferie til Saalbach aldrig skuffe! Saalbach er blevet til en ægte østrigsk skiklassiker, og en skiferie hertil vil byde på alt, hvad du kan tænke dig fra en skiferie til Alperne på én og samme destination.

Fritekstsøgning

Indkvarteringer

Bergers Sporthotel
Skønt hotel med dejlig værtsfamilie og lækkert wellness område - Berger's Sporthotel ligger i hjertet af Saalbach. På hotellet bliver du budt velkommen af Berger-Brandl familien, der sikrer dig, at d...
Bergland Residenz
Centralt beliggende lejligheder med kort afstand til liften - Bergland Residenz er et hyggeligt lejlighedskomplets centralt beliggende i gåafstand til Hinterglemm centrum. Bergland byder på hyggelige...
Hotel Bärenbachhof
Dejlig indkvartering perfekt til parret, den lille familie eller venner - Velkommen til det smukke Hotel Bärenbachhof, opkaldt efter den gade, hotellet ligger på. Bärenbachhof er et hyggeligt hotel m...
Hotel Herzblut
Hotel tæt på skifaciliteter med lækkert wellness område og flot udsigt - Hotel Herzblut ligger i Saalbach Hinterglemm, 400 meter fra Saalbach Hinterglemm og med udsigt over dalenge og Schattberg-højd...
Lorivita Residenz
Moderne lejligheder med udsigt over bjergene - Lorivita Residenz åbnede i 2014 og har siden da budt gæster velkomne i moderne rammer midt i Saalbach. Lorivita er beliggende i gåafstand til både skili...
Pension Böhmerwald
Hyggeligt familiedrevet pensionat med gåafstand til områdets skiløb - Pension Böhmerwald er et traditionelt familiedrevet pensionat, der ligger kun et stenkast fra det centrale Hinterglemm. Central b...

Skiløbet

Oplev varieret skiløb i Saalbach

På din skiferie til Saalbach kan du forvente skiløb i absolut verdensklasse. Skiløbet er utroligt varieret og der findes pister til skiløbere på alle niveauer.

Området består primært af blå og røde pister, men der findes også flere sorte pister samt god offpiste i skiområdet. Så uanset om du rejser med familien, vennerne eller med din partner, så findes der skiløb til alle i gruppen.

Derudover er Saalbach kendt for sine brede og velpræparerede pister, hvilket er gode nyheder for dig, der ønsker at presse carvingsvingene til det yderste.

SkiCircus Saalbach - Østrigs største sammenhængende skiområde

Sammen med Fieberbrunn og Leogang er Saalbach en del af SkiCircus Saalbach. SkiCircus Saalbach er med 270 kilometer poster Østrigs største sammenhængende skiområde. Du kan altså komme rundt og opleve hele området, uden at skulle bekymre dig om skibusser og lange gåture i skistøvler.

Skiområdet SkiCircus Saalbach er altså både stort og varieret, og alle skiløbere, øvet som nybegynder, vil kunne blive udfordret på en skiferie til Saalbach. SkiCircus Saalbach arbejder desuden intenst på hele tiden at forbedre skiområdet, og de seneste år er der blevet investeret i mange nye lifter, hvilket hjælper betragteligt på liftkøerne.

Udover SkiCircus Saalbach har du også mulighed for at stå på ski i Zell am See og på den legendariske gletsjer Kitzsteinhorn i Kaprun - alt sammen på det samme liftkort. Dermed giver liftkortet altså adgang til hele 408 kilometer pister.

Bonus info: Saalbach blev for nylig tildelt værtskabet for verdensmesterskaberne i alpint skiløb i 2025.

Stå på offpiste i Fieberbrunn

Fra Saalbach kan I tage jer videre til Fieberbrunn, som er et fantastisk område for enhver, der elsker skiløb i dyb puddersne. Her findes mange muligheder for at køre i urørt puddersne med byen Kitzbüheler som kulisse. Det er også i Fieberbrunn, at der hvert andet år afholdes Freeride World Tour.

På langrendsski i Saalbach

Vil du opleve Saalbach med langrendsski under fødderne, så er det muligt at køre på 12 kilometer langrendsspor nede i dalen. Oppe i systemet findes også et langrendsspor, hvilket gør det muligt at kombinere langrendsturen med en Apfelstrudel og varm kakao på en af de mange hyggelige restauranter oppe i terrænet. 

Byen

Saalbach er en charmerende skidestination.

Udover varieret skiløb og festlig afterski, så er Saalbach også en charmerende skidestination. Byen ligger i 1003 meters højde og omkranses af et fantastisk bjerglandskab.

Langs den bilfri gågade kan du gå på opdagelse på små hyggelige gågader med butikker, restauranter og barer. Ønsker du at fortsætte aftenen ud på de sene nattetimer, så findes der i Saalbach også et stort udvalg af festlige natklubber.

Transport til Saalbach 

Transporten til Saalbach kan klares både med fly, bus eller bil. Vælger du at flyve til Salzburg lufthavn, kan du booke en transfer til destination, hvilket kun tager 1,5 time. Vil du hellere køre, så tager turen omkring 12 timer fra den dansk/tyske grænse.

Kort