Skip to main content
Trustpilot

Casa Gerandin (Hotelklasse: 3 stjerner)

Stemningsfyldte lejligheder

Med trævægge, tagbjælker og pejs skabes en lun og familiær stemning i lejlighederne. Nogle af lejlighederne har balkon og samtlige lejligheder tilbyder faciliteter som satellit-tv, Wi-Fi, vaskemaskine og garage. Køkkenet er praktisk indrettet med blandt andet induktionskomfur, opvaskemaskine og mikroovn, så det er nemt at lave mad under ferien.

Lige overfor lejlighederne ligger Hotel Le Petit Abri, som ejes af samme familie. Du har derfor fri adgang til alle hotellets faciliteter såsom restaurant, bar, wellness og privat skibus. Skal det være dejlig nemt, kan du også vælge halvpension og spise i hotellets restaurant hver dag.

Dette familieejede hotel er af nyere stand og indrettet i ægte italiensk alpe-stil. Simpelt, afslappende og hyggeligt. Stemningen og gæstfriheden er helt i top.

Gode faciliteter

Hotel Le Petit Abri har et nyt og lækkert wellness-område, der tilbyder jacuzzi, sauna, dampbad og hvileområde. Wellness-området kan benyttes mod betaling, hvor man reserverer en tid.

Hotellets restaurant gør det muligt for jer at tilkøbe halvpension, hvis I ikke ønsker at lave mad.

Lejlighederne i Casa Gerandin

Der findes 4 lejligheder med plads op til 8 personer i den største af dem. Lejlighederne er fra 58 m2 til 76 m2 og er perfekte, hvis I rejser flere familier sammen til Champoluc.

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus0 meter
Skileje1400 meter
Centrum800 meter
Lift1200 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch og toiletJa
HåndklæderJa
HårtørrerJa
KogepladeJa
KøleskabJa
MicroovnJa
OpvaskemaskineJa
ParkeringJa
RestaurantJa
SengetøjJa
Ski- og støvleopbevaringJa
SlutrengøringJa
VaskemaskineJa
Wifi i lejlighedenJa
Wellness
DampbadJa
JacuzziJa
SaunaJa

Værelsetyper

Kort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening