Skip to main content
Trustpilot

Hotel Le Rocher (Hotelklasse: 4 stjerner)

Hotellet du vender tilbage til

Hotel Le Rocher er et hyggeligt familiedrevet hotel, hvor ægteparret Lotta og Giulio byder dig velkommen til en skiferie i smukke naturomgivelser på et hotel, der mere end fortjener hver af sine 4 stjerner.

"Her vil vi gerne tilbage til", hører vi ofte fra gæster, der vender hjem fra en skiferie på Hotel Le Rocher. Og det er der flere grunde til. Der er de autentiske middage med mad lavet af gode lokale råvarer. Der er den store morgenbuffet med alt hvad hjertet kan begære. Og så finder du på Hotel Le Rocher en uovertruffen gæstfrihed, hjælpsomhed og venlighed, som alle gæster fremhæver.

Når du skal på ski om morgenen, så sørger hotellets privatbus for transporten til og fra liften. Du kan vælge enten at køre til Frachey-liften eller til Crest-liften. Begge lifte giver adgang til skiområdet Monte Rosa, som lokker med pister, hvor der er god plads til at slå svingene.

Efter endt skiløb så er der intet bedre sted at være end at tage plads foran den hyggelige kamin i hotellets bar. Og er du til wellness og afslapning så tilbyder hotellet et mindre wellness-område med adgang til sauna, dampbad, jacuzzi-bad, aromatiske brusere og relax-område.

Hotellet er elsket både af familier med børn, par og vennegrupper. Og som et af få hoteller, så byder Hotel Le Rocher også kæledyr velkommen. Af hensyn til øvrige gæster har kæledyr dog ikke adgang til baren, restauranten og lounge-området.

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus0 meter
Skileje800 meter
Pist800 meter
Centrum800 meter
Lift800 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch og toiletJa
FjernsynJa
GarageJa
HåndklæderJa
HårtørrerJa
ParkeringJa
RestaurantJa
SengetøjJa
Ski- og støvleopbevaringJa
SlutrengøringJa
WifiJa
Shuttle busJa
Wellness
DampbadJa
JacuzziJa
SaunaJa

Værelsetyper

Kort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening