Skip to main content
Trustpilot

Hotel Castor (Hotelklasse: 3 stjerner)

Dejligt familiært hotel med lokal mad, børneområde og komfort.

Siden 1907 har familien drevet Hotel Castor som en lille perle gemt væk i den dybe Aosta dal. Stedet emmer af historie og komfort, det fornemmes straks ved ankomsten. Med kun 7 minutters gang til liften er man snart i gang med dagens eventyr. Den hyggelige lounge indbyder til samvær og passer dermed perfekt til både famillier og grupper. Hotellet har derudover også legerum og TV-stue som gør at de mindste gæster også har en fantastisk ferie. Hotellets bar, som har en meget original indretning bliver jævnligt besøgt af de lokale.

Beliggenhed og wellness

På Hotel Castor bor man tæt på det hele – indenfor 7 minutter har du alt du ønsker dig – både lift, pist, indkøb, restauranter osv. Hotellet har et samarbejde med det lokale SPA og wellness center Monterosa SPA i Champoluc. Det indebærer, at I som gæster får 1 gratis adgang i 2 timer til det nye termalbad (1 time i området med 5 swimmingpools og 1 time i området med saunaer, dampbade og jacuzzier).

Dejlig lokal mad, skøn vin og afternoon te

Nyd hotellets traditionelle italienske specialiteter som er en del af den inkluderede halvpension. Nyd fantastisk italiensk mad, herunder typiske og traditionelle retter fra Aosta-dalen. Restauranten har fokus på lokalproducerede ingredienser og bruger så vidt muligt ingredienser, der er produceret lokalt i byen.

Hver dag tilbydes en stor buffet med antipasti. Derudover findes der også en ”a la carte"-menu, der også kan bestilles, dog mod et tillæg.

Få hjælp til at vælge en god lokal eller national italiensk vin, hotellet har over 150 forskellige vine i deres egen vinkælder. Baren byder i øvrigt også på gratis te og hjemmelavede kiks hver dag mellem kl. 16:30-17:30.

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus20 meter
Skileje650 meter
Centrum0 meter
Supermarked650 meter
Lift650 meter
Pist650 meter
Faciliteter
ParkeringJa
BarJa
ElevatorJa
Wifi på værelsetJa
Dusch og toiletJa
FjernsynJa
Garage5 Euro / dag
LoungeJa
SafeboksJa
Wifi i fællesområdeJa
HårtørrerJa
Restaurant07:30-10:00, 19:30-10:00
Skrivebord og stolJa
SpilrumJa
Husdyr er tilladt10 Euro / dag
Shuttle busJa
LegerumJa
ElkedelJa
Kaffe/te faciliteterJa
KøleskabJa
StøvletørrerJa
VasketøjserviceJa
Maden
GlutenfriJa
LaktosefriJa
VeganskJa
VegetariskJa

Værelsetyper

Kort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening