Skip to main content
Trustpilot

Hotel Bellevue (Hotelklasse: 3 stjerner)

Lækker lokal mad, nyd en rolig stund med et godt glas vin fra hotellets fantastiske vinsamling

Hotel Bellevue ligger perfekt i Champoluc blot 500 meter fra lift og pist. Stemningen er god og personalet er rigtig gode til at skabe en hyggelig stemning, som får dig at føle dig velkommen og rigtig godt tilpas. 

Halvpension og beliggenhed tæt på det meste

Halvpension er inkluderet og her serveres en lækker lokal mad, som får dig til at smage på Aosta dalens specialiteter. Morgenmaden er solid og inkluderer blandt andet brød med forskellige oste, skinke, yoghurt, italienske søde specialiteter og meget mere. Udover at du har en lækker halvpension på hotellet så har du alle muligheder for at gå ud på kulminariske opleveler i byen. Hotellet ligger bara 1 minut fra centrum, som byder på hyggelige restauranter og caféer.

Hyggelige værelser

Hotel Bellevue har fine værelser, som i stil med resten af hotellet, også er opført i træ og det giver et ægte stemningsfyldt skihotel. Flere af værelserne har balkon, og byder på en dejlig udsigt over Monte Rosa eller Aostadalen, balkon kan dog ikke garanteres, men kan ønskes ved bookingen.

Wellness og udbud af vine

Lad trætte muskler slappe af i hotellets egen wellness afdeling. Den er lille, men den indeholder alligevel nok til, at det føles som lidt ekstra luksus at forkæle sig selv her. Bagefter kunne du nyde et glas vin fra hotellets fantastiske vinsamling.

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus50 meter
Skileje500 meter
Centrum500 meter
Supermarked500 meter
Lift500 meter
Pist500 meter
Faciliteter
ParkeringJa
BarJa
ElevatorJa
Wifi på værelsetJa
Dusch og toiletJa
FjernsynJa
Garage5 Euro / dag
LoungeJa
SafeboksJa
Wifi i fællesområdeJa
Wellness
Pris pr. dag:8 Euro / dag
Wellness områdeJa
JacuzziJa
Maden
GlutenfriJa
LaktosefriJa
VeganskJa
VegetariskJa

Værelsetyper

Kort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening