Skip to main content
Trustpilot

Hotel Panorama (Hotelklasse: 3 stjerner)

Hyggeligt hotel i tyrolerstil hvor familler og større selskaber kan bo tæt på alt

Hotel Panorama er et indbydende hotel med en hyggelig atmosfære. Hotellet ligger kun 200 meter fra nærmeste lift, og byens centrum ligger i gåafstand fra hotellet.

Hotel Panorama er indrettet i en traditionel tyrolsk stil, og det er et godt valg til større grupper og familier, som vil bo på et charmerende hotel tæt på liften i Passo Tonale.

Halvpension og et hyggeligt personale

Et ophold på Hotel Panorama byder altid på god stemning og høj service fra hotellets personale. Hotellet byder på en lækker halvpension med lokale specialiteter og vine fra Trentino-regionen. Om morgenen serveres en god morgenmadsbuffet og om aftenen kan du se frem til en lækker tre-retters menu.

Central beliggenhed tæt på liften

Hotellet har en central beliggenhed i Passo Tonale, tæt på både skilift og centrum. Det gør det let at komme til og fra skiløbet, ligesom du hurtigt kan komme til byens hyggelige barer, restauranter og butikker.

Hyggelige værelser

Hotel Panorama har store hyggelige værelser, som alle har TV, gratis wi-fi og egen balkon. Alle værelser har eget badeværelse.

På hotellet kan du booke følgende type værelser; Enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser med plads til hhv. 4 eller 5 personer.

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus50 meter
Skileje200 meter
Centrum350 meter
Supermarked350 meter
Lift250 meter
Pist250 meter
Faciliteter
ElevatorJa
ParkeringJa
BarJa
GarageJa
RestaurantJa
SkiopbevaringJa
StøvletørrerJa
Wifi på værelsetJa
SpilrumJa
Dusch og toiletJa
FjernsynJa
HårtørrerJa
SafeboksJa
Wifi i fællesområdeJa
Maden
GlutenfriJa
LaktosefriJa

Værelsetyper

Kort