Skip to main content
Trustpilot

Hotel Delle Alpi (Hotelklasse: 4 stjerner)

Høj standard med klassiske lokale retter, wellness og vin- og cigrarkælder

Hotel Delle Alpi er et firestjernet hotel med en beliggenhed i et naturskønt og fredsfyldt område i Passo Tonale. Hotellet er moderne og tilbyder halvpension med klassiske retter fra regionerne Trentino og Lombardiet. Under dit ophold vil du kunne koble af i hotellets egen wellnessafdeling eller gå på opdagelse i hotellets vin- og cigarkælder.

Hotel Delle Alpi er et perfekt valg til par og familier, som er på udkig efter et ophold af høj standard, tæt på natur og smukke omgivelser i Passo Tonale.

Halvpension og egen vin- og cigarkælder

På Hotel Delle Alpi får du halvpension med stor morgenmadsbuffet om morgenen og lækre lokale retter fra Trentino og Lombardiet til middag om aftenen.

Efter dagens skiløb eller måske om aftenen efter middagen kan du få en helt unik oplevelse i hotellets egen vin- og cigarkælder. Kælderen byder på en luksuriøs og afslappet stemning, og her kan du prøve mere end 800 forskellige vine samt whiskey og andre likører. I sortimentet findes også flere slags cigarer, som også kan nydes i den elegante lounge.

Wellness med en fredfyldt atmosfære

Efter en lang dag på ski kan det også være belejligt at hvile kroppen med en tur i wellness. Hotel Delle Alpi har deres egen wellnessafdeling, hvor der blandt andet findes sauna, indendørs pool og en udendørs opvarmet pool. Swimmingpoolen er tilgængelig for børn imellem 15:00-17:30, mens personer over 18 år kan benytte hele wellness området fra kl. 15:00-20:00. En entrébillet til wellnessafdelingen koster pr. dag man ønsker at benytte den. 

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus200 meter
Skileje150 meter
Centrum300 meter
Supermarked200 meter
Lift200 meter
Pist200 meter
Faciliteter
BarJa
Dusch og toiletJa
ElevatorJa
FjernsynJa
GarageJa
LoungeJa
ParkeringJa
Reception - 24 timersJa
RestaurantJa
SpilrumJa
Wifi på værelsetJa
Husdyr er tilladt8€ pr. dag
Wellness
Pris pr. dag:20€ pr. dag
Swimming poolBørn fra 15:00-17:30
Aldersgrænse wellness:18 år
DampbadJa
JacuzziJa
SaunaJa
Maden
GlutenfriJa
VegetariskJa

Værelsetyper

Kort