Skip to main content
Trustpilot

Hotel Adamello (Hotelklasse: 3 stjerner)

Famillievenligt hotel hvor der er god plads til både børn og voksne

Hotel Adamello er et halvpension-hotel med fokus på familie og velvære. Med en rolig beliggenhed i udkanten af Passo Tonale, er der rig mulighed for afslapning, samtidig med at være tæt på indkøb og skiløb. Her er der skønne værelser, samt ekstra fokus på familieværelser, der har en sjov, elegant og børnevenlig indretning. Hotellet har desuden et stort legeareal, hvor børn og barnlige sjæle kan udforlde deres kreative side og lade fantasien få frit løb.

Halvpension med familien i fokus

Hotel Adamello er et familiedrevet hotel, der skaber skønne rammer for familier på skiferie. Servicen er i top og der sættes en ære i, at børn også føler sig velkomne både hvad angår indretning og immødekommenhed.

Halvpension er inkluderet, hvilket betyder, at du får både morgenmad og aftensmad serveret på hotellet. Om morgenen får du serveret en stor morgenbuffet, og om aftenen står et dækket bord klar til dig med aftenmenuen.

I udkanten men samtidig tæt på alt

Hotel Adamello ligger lidt i udkanten af ​​Passo Tonale, men samtidig har du gåafstand til liften, pisten og bymidten. Skibussen kører lige uden for hotellet, hvis du ikke vil gå.

Værelse med balkon

Hotel Adamello har moderne og flotte værelser, som alle har balkon! Værelserne er indrettet i varme farver, hvilket skaber stemning for en hyggelig skitur til Passo Tonale. Alle værelser har badeværelse med hårtørrer, tv, Wi-Fi, pengeskab og selvfølgelig en balkon!

Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus50 meter
Skileje300 meter
Centrum350 meter
Supermarked50 meter
Lift350 meter
Pist350 meter
Faciliteter
ElevatorJa
ParkeringJa
Wifi på værelsetJa
BarJa
LoungeJa
RestaurantJa
SpilrumJa
SkiopbevaringJa
Husdyr er tilladtNej
WifiJa
LegerumJa
Dusch og toiletJa
FamilievenligJa
FjernsynJa
HårtørrerJa
StøvletørrerJa
BalkonJa
SafeboksJa
Maden
GlutenfriJa
VegetariskJa
LaktosefriJa

Værelsetyper

Kort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening