Skip to main content

Alpendorf

Skirejse til Alpendorf

Alpendorf er et charmerende skisportssted i Østrig i nærheden af den skandinaviske favorit Wagrain. Området er yderst børnevenligt og perfekt til en familieferie på ski, uanset om det er de smås første gang, de står på ski, eller om de har flere ugers erfaring. Der er masser af pistekilometer og en dejlig østrigsk atmosfære, så du går sjældent galt i byen, når du vælger at tage på skiferie til Alpendorf.

Skiløb for alle

Områdets 350 km pister byder på fantastisk skiløb for alle niveauer, og et moderne liftsystem gør det nemt og hurtigt at komme rundt i området. Uanset om du er i humør til de mere begyndervenlige pister omkring Alpendorf eller ønsker mere udfordrende skiløb, har skiområdet alt, hvad du kan ønske dig. 

Den naturskønne landsby

Selve landsbyen Alpendorf er en idyllisk og turistvenlig alpeby, der ligger lidt oppe på en bjergside med udsigt over dalen og St Johann. Landsbyen er kendetegnet ved mange overnatningsmuligheder og har den helt rigtige størrelse. Landsbyens størrelse betyder, at der aldrig er langt fra hotellet eller lejligheden til pisterne. Hvis du gerne vil besøge en lidt større landsby, ligger den lidt større landsby St Johann ret tæt på. Men hvis du bare ønsker at bo i Alpendorf, er der barer, restauranter og et supermarked i landsbyen, så du har alt, hvad du behøver, når du vælger at bo i Alpendorf. 

 

 

Fritekstsøgning

Indkvarteringer

Hotel Alpendorf Schi und Sonnenresort
Fantastiskt hotel med lækker mad, pool og sauna i smukke omgivelser - Alpendorf Ski & Sonnenresort er et fantastisk lejlighedshotel med rummelige hotelværelser og velindrettede lejligheder. Placering...
Lejlighed Alpendorf Schi und Sonnenresort
Vidunderlige lejligheder med mulighed for at tilkøbe halvpension, pool og sauna i smukke omgivelser - Alpendorf Schi & Sonnenresort er et fantastisk lejlighedshotel med hotelværelser og velindretted...

Kort