Skip to main content

Pension Zum Wilden Hannes (Hotelklasse: 3 stjerner)

Charmerende morgenmadspension med sauna med perfekt beliggenhed midt mellem de 2 hovedlifter

Det familiedrevne Pensionat zum Wilden Hannes tilbyder er med til at skabe rammerne for den perfekte skiferie. Med sin centrale beliggenhed midt i det naturskønne Kirchboden område i Wagrain, er der rig mulighed for oplevelser af alle størrelse. Hvadend du er til alpin ski, langrendsløb eller kælkning, så byder området på udfordringer inden for alle genrer.

Charmerende morgenmadspensionat med sauna

Hotel Zum Wilden Hannes er et charmerende morgenmadspension, der drives af familien Zanella. Her vil du blive mødt med stor gæstfrihed, og under dit ophold vil du få serveret en skøn morgenbuffet. Det er perfekt for dem, der gerne vil have valgfrihed og gerne vil opleve alle de gode restauranter i Wagrain. Hotellet har også sin egen sauna i kælderen, som Zanellas sørger for står opvarmet, når du kommer hjem fra en dag på ski.

Tæt på centrum

Ejendommen ligger 700 m fra centrum af Wagrain og 1 km fra Grafenberg og svævebanen Flying Mozart. En gratis skibus standser 150 m derfra. Den nærmeste restaurant ligger blot 100m fra hotellet.

Parkering og skibus

Som gæst er der mulighed for gratis parkering og den gratis skibus stopper blot 100 meter fra indgangen.

Tæt på liften

Hotellet ligger mellan de två stora huvudliftarna i området Haid i Wagrain. Skidbussen går ca 150 meter från huvuddörren, vilket betyder att du snabbt och enkelt kan ta dig till och från liften under veckans lopp. Hotel Zum Wilden Hannes er et charmerende bed and breakfast, der ligger mellem de to største lifte i landsbyen. Hotel Zum Wilden Hanne er ideelt for dem, der ønsker et hyggeligt hotel tæt på liftene på deres skiferie til Wagrain. 

Fine værelser

Værelserne på Hotel Zum Wilden Hannes er rummelige og har alt, hvad du har brug for til en vellykket skiferie. Alle værelser har eget bad/toilet, hårtørrer, tv og WiFi. Nogle af værelserne har også egen balkon, men dette kan ikke garanteres. 

På Hotel Zum Wilden Hannes kan du bestille følgende værelser: 

  • Enkeltværelse - Et enkeltværelse til 1 person. 
  • Dobbeltværelse - Et dobbeltværelse til 2 personer. 
  • Dobbeltværelse - Dobbeltværelse til 3 personer med en dobbeltseng og en enkeltseng. 
  • Familieværelse - Familieværelse til 4 personer med en dobbeltseng og enkeltsenge.
Fritekstsøgning

Fakta om indkvarteringen

Afstande
Skibus100 meter
Supermarked200 meter
Centrum700 meter
Lift1000 meter
Pist1000 meter
Faciliteter
FamilievenligJa
ParkeringJa
SkiopbevaringJa
StøvletørrerJa
FrysJa
OpvaskemaskineJa
OvnJa
SengetøjJa
SlutrengøringJa
Wifi på værelsetJa

Kort