Skip to main content
Trustpilot

Avoriaz

SKIFERIE TIL AVORIAZ

BILFRI BY I STORT SKIOMRÅDE 

Om Avoriaz


Velkommen til det højtbeliggende skisportssted med rigeligt pistekilometer og variation til at tilfredsstille enhver skiløber, uanset om du rejser som par, familie eller vennegruppe. Avoriaz er især kendt for sit bilfri centrum, hvor transporten foregår til fods eller med idyliske kaneture gennem byens snebelagte gader.

Her findes et godt udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder i byen og der er et bredt udvalg aktiviteter i sneen såvel som indendørs. Efter skiløbet kan du fortsætte på afterski med live-musik flere steder i byen og eventuelt fortsætte festen til de sene nattetimer på natklub. Desuden har byen en bowlinghal med billard og arkadespil samt et stort vandland og wellnesscenter, så husk at pakke badetøjet.

Skiområdet


Portes du Soleil er et stort skiområde med hele 650 kilometer pister i op til 2.260 meters højde - og du jar adgang til hele området med det inkluderede liftkort! 

Der er rigtigt god variation i pisterne omkring Avoriaz. Børn og nybegyndere har let adgang til blå bakker og skiskolen tættest ved byen, mens de øvede og rutinerede skiløbere kan komme langt omkring i terrænet, som består af primært røde pister, samt sværere udfordringer på "Murens" ekstreme hældning og i områdets fun parks. 

Hvorfor vælge Avoriaz

  • Højtbeliggende og snesikkert skiområde
  • Rigeligt med pistekilometer og god variation
  • Hyggelig by med mange restauranter og aktiviteter

Skiløbet

Fun Park🗸
Lang skisæson🗸
Stort skiområde🗸

Byen

Afterski****
Charme****
Velegnet til familier****

Fakta om Avoriaz

Antal lifter219
Byens højde1.800 m.o.h.
Højeste skiløb2.260 m.o.h.
km. blå piste170
km. langrend91
km. piste i alt650
km. rød piste380
km. sort piste100

Bedst egnet for

Velegnet for begyndere****
Velegnet for børn*****
Velegnet for eksperter*****
Velegnet for offpiste*****
Velegnet for øvede*****
Fritekstsøgning

Byen

Skiløb

SKILØB

Portes du Soleil er et af Alpernes største skiområder, hvor du kan køre på nye pister hver dag. Området er særligt godt egnet til øvede skiløbere og snowboardere, da det byder på stor variation samt topklasse offpiste og funparks. 

Avoriaz er også et godt sted for børn og nybegyndere, da børnebakken og skiskolen ligger lige op til byen. 

Skiområdet strækker sig fra 900 m.o.h. til 2.277 m.o.h. Selve byen ligger oppe i 1.800 m.o.h., hvilket er ensbetydende med høj snesikkerhed og en lang skisæson.

Skiskole og skileje

SKILEJE

Priser for skileje forventes klar senest i november 2023.
Du kan bestille skiferien nu og senere tilføje skileje via slopestar.dk/mine-bookinger 

SKISKOLE 

Priser for skiskole forventes klar senest i november 2023. 
Du kan bestille skiferien nu og senere tilføje skiskole via slopestar.dk/mine-bookinger

Unikke oplevelser

AKTIVITETER I SNEEN  

De erfarne og dygtige skiløber vil finde en sjov udfordring på den puklede Mur mod Schweiz, hvor hældningsgraderne er helt udenfor kategori. Pisten er berømt og berygtet for at være en af de sværeste i Alperne. Der findes naturligvis andre og nemmere pister til den schweiziske del af området. 

Hvis du er til langrend, er Avoriaz et rigtigt godt skiområde med 26 kilometer langrendsspor. Det er også muligt at hyre en guide til at opleve snesko-vandring i terrænet omkring byen. 

Hvis du vil have en uforglemmelig oplevelse uden ski på, kan man komme ud at køre med hundeslæde eller få sig en svævetur højt over skiområdet med tandem-paraglide.

FOR DE MINDSTE

Børneområdet og skiskolen ligger tættest på byen. Hvis de små ben trænger til at få skistøvlerne af, ligger der en kælkebane ved turistkontoret. 
Det er hyggeligt og rimeligt billigt at komme på en tur gennem byen i hestevogn, som er en meget normal transportform i det bilfri centrums snebelagte gader. 

Der er også gode indendørsaktiviteter som hele familien kan have det sjovt med, f.eks. bowlingshallen som også har billard og arkadespil. Husk at tage badetøj med på skiferien og besøg det store vandland Auariaz.

BYENS MANGE MULIGHEDER 

Avoriaz har et godt udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder til dig der bor i lejlighed. Efter skiløbet er der live-musik på Tavaillon og The Place, og hvis der er højt humør, fortsætter festen på natklubben Shooters. Man kan også have det sjovt i byens bowlinghal eller vandland. Du kommer ikke til at kede dig i Avoriaz!

Liftkort

LIFTKORT

Når du rejser med Slopestar til Avoriaz, er det store 6-dages liftkort altid inkluderet i prisen, dvs. du får adgang til 650 pistekilometer i hele Portes du Soleil. 

 

Pistekort

Logo fra Danmarks rejse garantifond
Logo for Danmarks rejsebureau forening