Skip to main content
Trustpilot

Bliv destinationsguide

ER DU VORES NÆSTE SLOPESTAR?

 

LEDIGE STILLINGER

  • Guide i Sauze d'oulx
  • Guide i Champoluc
  • Guide i Cervinia

 

Bliv guide hos Slopestar

Som skiguide hos Slopestar bliver du en del af et nyt skirejsebureau med mange års erfaring i branchen. Er du proaktiv, serviceminded og en ægte problemløser, så er det måske dig vi leder efter til Skandinaviens nye skirejseselskab – søg jobbet og vær med til at flytte guideservice til helt nye højder.

HVEM ER SLOPESTAR?

Slopestar er skabt af skiløbere til skiløbere. Vores mål er at give vores gæster en fantastisk service og hjælpe dem til at få præcis den ferie de drømmer om fra start til slut. Derfor stiller vi høje krav til vores guiders engagement og evne til at være proaktive. 

HVAD TILBYDER VI DIG?

Vi tilbyder til gengæld dig et aktivt job, hvor du får verdens bedste kontor – Alperne. Vi garanterer masser af gode oplevelser, glæde og spændende mennesker og en udfordrende hverdag, hvor du bliver en del af alt fra marketing til afviklingen af store rejsedage. Uanset om du sidder på kontoret eller er guide i Alperne, vil du være en del af Slopestar-teamet, hvor alle hjælper hinanden med det fælles mål at give gæsterne den bedst mulige oplevelse.

HVAD INDEBÆRER JOBBET SOM SKIGUIDE?

Hos Slopestar får du ansvaret for din destination. Vi har tillid til, at du tager dig af den, som det var din egen virksomhed. Selvom vi altid står klar med hjælp og rådgivning baseret på mange års erfaring, er ansvaret for destinationen dit. Arbejdsopgaver på destinationen er blandt andet: Fly- og bustransfer, at opsøge gæsterne og sikre dig de har en god ferie, at arrangere unikke aktiviteter, der skaber unikke oplevelser som fx isklatring, randonee eller off-piste og meget andet. Du bliver klædt på til opgaven, men skal trives med at arbejde selvstændigt og i højt tempo.

HVAD LEDER VI EFTER HOS DIG?

Vi har mange års erfaring med at arrangere skirejser, men Slopestar er et helt nystartet selskab, og vi leder efter dig, der kan bidrage til at udvikle vores servicekoncept i første række – hos gæsterne. Det er dit ansvar at bringe gæsternes ferie helt i mål og sikre, at de får en fantastisk oplevelse, når de rejser med Slopestar.

For at kunne levere personlig service i højeste kvalitet behøver vi stærke og ansvarsfulde personer, som er proaktive og passionerede omkring vintersport og kundeservice - og som altid er klar på en udfordring.

Udover det lægger vi vægt på, at:

  • Du er serviceminded og imødekommende
  • Positiv og energisk
  • Kreativ og tilpasningsparat
  • Disciplineret og struktureret
  • Det er en fordel, hvis du taler enten tysk, fransk eller italiensk
  • Du skal være mindst 21 år.

Lyder jobbet som skiguide hos Slopestar som noget for dig? Så send os dit CV og en motiveret ansøgning til [email protected] Vi glæder os til at tage imod din ansøgning.

Fritekstsøgning